10 Game Boy Deep Cut, amelyek nem szerepelnek a Nintendo Switch Online-ban

Ha okra van szüksége, hogy felgyújtsa a régi DMG-t, adunk tízet. Ez a lista nem tartalmazza az olyan elismert címeket, mint például: Bosszú Szelleme, Arclabda 2000, Heiankyo Alien, Drakula gyerek, QIXÉs Negyed – amelyek vagy portként jelentek meg máshol a korábbi Nintendo otthoni konzolokon, vagy valamilyen formában elérhetők a Switchen – ehelyett a nagyrészt elfeledett konzolexkluzívokra támaszkodva. Minden további nélkül…

Egy újabb HAL-út, amely megelőzi a történelmet kirby, trax Ez egy felülről lefelé irányuló lövöldözős játék, amellyel a játékos egy aranyos tankot irányít, amelynek toronyja szabadon kormányozható mind a nyolc irányba, de az óramutató járásával megegyezően forog. Ez a korlátozás stratégiai réteget ad a lövések kikerülése, manőverezése és sorba állítása során. Rövidsége és alacsony nehézsége ellenére a játék gördülékeny vezérléssel rendelkezik, és tele van karakterekkel az egyedi boss sprite-eknek és harcoknak köszönhetően. A Trax a Game Boyt a technikai korlátokig feszegeti, és egy remek kis játék, amivel jól el lehet telni a kézi shump-javítást.

Eredetileg „Bound High” néven készült, egy sztereoszkópikus 3D-s készlet, amely kizárólag a Virtual Boy számára készült, de törölték, amikor a fejlesztők kihúzták az elátkozott headsetet. A Developers Japan System Supply egy új játékhoz igazította a játék robothősét, Chalvót és annak ugrásra összpontosító játékmenetét. Annak ellenére, hogy ez egy 2D oldalra görgető puzzle platformer, a Game Boy-on böngészem. Bár homályos volt, és csak 1997-ben adták ki Japánban, Chalvo 55 Kreatívan használja a blokkololást, a felfedezést és az egyedülálló passzolási mechanikát, hogy folyamatosan pattogó labdává változzon, és nagyszerű hatást fejt ki.

A puszta minőségét tekintve ez szégyen Zsoldos Erő Azt is figyelmen kívül hagyják. A Meldac által 1990-ben kiadott, Edo Japan folklórján alapuló, gyors tempójú vízszintes, automatikusan görgető lövöldözős játék egy csapat zsoldost irányít, amelyek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik. A támadási minták dinamikusan változtathatók a stratégiai előny megszerzése érdekében; Minden harcosnak van egy egyedi kamikaze mozdulata, amely szabadjára engedhető, mielőtt elesik a csatában. Ez egy igazi kultikus klasszikus, amely próbára teszi a rátermettségedet, miközben a hardver határait feszegeti.

Konami 1991-es bajnoki címe annak ellenére, hogy soha nem hagyta el Japánt Fekete barlang Történelmi jelentőséggel bír, mint az egyik első példája a szélhámos játéknak a kézikonzolon, és ma is tisztelik. Harapás méretű küldetéseket hajthatsz végre négy eljárási kazamatában, amelyek mindegyikének egyedi célja van, például szörnyek megölése, aranygyűjtés vagy tündérek kiszabadítása. A készletkezelés és a játék körökre osztott akcióinak megértése kulcsfontosságú a későbbi küldetések nagy nehézségeinek leküzdésében. Az interneten már egy ideje elérhető egy rajongói fordítás azok számára, akik szeretnének belevágni ebbe az érdekességbe.

1990-es évek Bubble Ghost Egy korábbi Atari ST játékon alapult, de a Game Boy verzió volt az, amely lenyűgöző sprite dizájnjáról és precízebb vezérléséről vált híressé. Lendület alapú rejtvények körül forog, amelyekben a játékosok egy barátságos szellem entitást irányítanak, amelynek pontosan át kell vezetnie egy buborékot a szobákon, a kijárat felé fújva, miközben elkerüli az olyan akadályokat, mint a szögesdrót, szögek, gyertyák és ventilátorok. Noha a türelem és a kézügyesség elengedhetetlen, jó oka van annak, hogy a Bubble Ghost felkerült sok „rejtett drágakő” listára.

A Namco 1992-es szerepjátéka végleg megmenti azt, ami a legjobb lehetett Nagy kapzsiság ez egy kincs. Öntudatos, különc humora van. földelt A rajongók élvezni fogják a gördülékeny „kéz-kéz elleni harci” rendszert, amely rögzíti a támadást és kitér „A” és „B” felé, és a négy iránygombhoz rendelt varázslatokat hajt végre. Ez ügyesen kijavítja a véletlenszerű körökre osztott csaták során felmerülő ütemezési problémákat, amelyek mindegyike furcsa cselekménypontokat, élelmiszer-témájú királyságokat és ellenségeket, nagyszerű zenét és radikális környezetszennyezés-ellenes üzenetet tartalmaz.

Az alábbiakban tudassa velünk, hogy ezek közül melyikkel játszottál, és melyek keltették fel a figyelmedet.

Related Posts

Read also x