A Beachwood Sparks bejelentette első albumát 12 év után, és megoszt egy videót az új dalhoz – nézd meg

A Beachwood Sparks bejelentette első albumát 12 év után, és megoszt egy videót az új dalhoz – nézd meg

A tengerparti fa csillog 12 év után visszatérnek első albumukkal, néhány turnédátummal együtt. A csillagok folyóján túl július 19-én jelenik meg a címen Kezelés. A banda megosztotta a „Torn in Two” című kislemezt is, amely egy bájos videót tartalmaz kézzel rajzolt animációval Mark Neeley. Nézze meg alább, az album számlistájával és a kezdeti turnédátumokkal együtt.

A Los Angeles-i alternatív country banda utoljára 2012-ben adott ki új zenét A szennyezett aranyamelyet a következő évben az archívumba való kiadás követett Sivatagi égbolt. TOVÁBB A csillagok folyóján túlA Beachwood Sparks összeállt Chris Robinson producerrel, hogy visszatérjenek a vibráló pszichedelia és az álomszerű dallamok keverékéhez, amelyekről ismertek.

2017-ben a Beachwood Sparks gitárosa és dalszerzője, Josh Schwartz meghalt miután ALS-t diagnosztizáltak nála. 45 éves volt. Schwartz az eredeti Beachwood Sparks felállás tagja volt, 1997-ben csatlakozott, és közreműködött Sivatagi égbolt Mielőtt 1999-ben kivált a csoportból. Az évek során továbbra is számos előadóval dolgozott együtt, és Painted Hills néven kiadta szólóalbumát.

Látogassa meg újra”A countryzene önmagától függetlenül változik” a mezőn.

A csillagok folyóján túl:

Related Posts

Read also x