A Dead Cells egykori fejlesztője “üres lépésnek” nevezi a fejlesztés leállítására vonatkozó döntést

A Dead Cells egykori fejlesztője “üres lépésnek” nevezi a fejlesztés leállítására vonatkozó döntést

Egykori főtervező Holt sejtek Azt mondja, hogy a Motion Twin stúdió döntése, hogy leállítja a roguelike fejlesztését, “az elképzelhető legrosszabb ostoba lépés” volt a társfejlesztő Evil Empire ellen. Sébastien Benard, aki a Motion Twintől való távozása után megalapította a független játékproducert, a Deepnight Games-t, korábban azt mondta, hogy azért hagyta el a fejlesztőt, amikor megkérdezték tőle, mert kapcsolata a csapattal “bonyolultá” vált. Benard most kritizálja a Motion Twint, és kommentálja az Evil Empire spin-off stúdió jövőbeli projektjeit is.

Benard megjegyzései a Motion Twin bejelentése után érkeztek: Dead Cells frissítés 35 Lesz szélhámos játékMíg a két stúdió különálló egység, több Motion Twin fejlesztő 2019-ben megalapította az Evil Empire-t, és a Motion Twin kivált a stúdióból. Holt sejtek Vedd kezedbe az Evil Empire gyeplőjét, és irányítsd a játék folyamatos fejlődését. Az Evil Empire azt írja a honlapján, hogy “kéz a kézben” dolgozik a Motion Twinnel, és az utóbbi stúdió megerősítette “a kezdeti terveket és a főbb mérföldköveket”.

Miután bejelentették, hogy a Dead Cells fejlesztése véget ért, Benard válaszolt egy kérdésre, amely a játék hivatalos Discordjával kapcsolatos véleményére vonatkozott. “Ha engem kérdezel, azt mondanám, hogy a Motion Twin az elképzelhető legrosszabb lépést tette meg a Dead Cells és az Evil Empire ellen” – mondja Benard.

A Dead Cells fejlesztés véget ért: Discord bejegyzés

„Mivel első kézből láttam a színfalak mögötti valós helyzetet, őszintén mondhatom, hogy örülök, hogy már nem vagyok benne. A hivatalos kijelentés teljes marketing hülyeség***, ahogy ez megtörtént, az egészen más szinten van. Soha nem gondoltam volna, hogy a régi szövetkezeti stúdióm ilyen kapzsi emberekké válik. „A legjobbakat kívánom a Gonosz Birodalomnak a jövőbeni törekvéseihez, és remélem, hogy az ott dolgozók túlélik ezt a hirtelen gazdasági zavart.”

A Deepnight weboldalán 2020 februárjában egy bejegyzésben Benard elmondta, hogy a Dead Cells megjelenése után közel egy tucat játékprototípust fejlesztett ki, de “ahogy teltek a hónapok, és semmi sem történt, a kapcsolataim a csapattal egyre bonyolultabbá váltak. valójában 2019 decemberében ért véget.” Amikor felkértek, hogy távozzam, távozásra kényszerített.

Benard megjegyzései a Motion Twin bejelentését követik, miszerint “A Dead Cells 35-ös frissítése a játékkal kapcsolatos kreatív utazásunk végét jelenti.” A fejlesztő hozzáteszi, hogy el akarja kerülni a hasonlókat, és “csökkenti azt az egyedi vonzerőt, amely mindannyiunk számára különlegessé teszi a Dead Cells-t”.

Az Evil Empire egy közleményt is kiadott, amely szerint a csapat “többé nem fog a Dead Cells-en dolgozni”. Ehelyett az Evil Empire most egy új játékon (vagy kettőn) fog dolgozni. Ez valószínűleg két harmadik fél IP-tulajdonosokkal kötött megállapodásra utal, hogy az Evil Empire a már meglévő játékfranchise-kon dolgozzon.

A PCGamesN felvette a kapcsolatot a Motion Twinnel és Sébastien Benarddal, és minden további megjegyzéssel vagy pontosítással frissíti ezt a történetet.

Ha többet keres, nálunk megtalálja a legjobbat indie játékok És lélekszerű játékok Ki kell próbálni a Dead Cellst a közepén.

Ön is követhet minket Google Hírek napi PC-játékokkal kapcsolatos hírekhez, ismertetőkhöz és útmutatókhoz vagy a mi PCGN lehetőségkövető hogy szerezzen magának valami alkut.

Related Posts

Read also x