A Diablo 4 első nyilvános tesztágya elérhető

A Diablo 4 első nyilvános tesztágya elérhető

Diablo 4Az első PTR április 9-ig működik, segítve a Blizzardnak a 4. évad változásainak és újdonságainak tesztelését a május 14-i teljes megjelenés előtt. Minden PC Battle.net fiókkal rendelkező játékos kiválaszthatja a PTR-t, hogy korán megnézze a 4. évadot, és visszajelzést adjon az élményről.

A 4. évad frissítése néhány nagy változást tartalmaz a Diablo 4 játékmódjában; Ez magában foglalja a nagyjavítást is. a játék elemei. A PTR tesztelése magában foglalja a megújult Helltide Reborn eseményt, a ravaszkodó Pit of Artificers kazamatákat és a boss létra frissítéseit is.

Most játszik: Diablo4 | Építési szezon | Játékmenet előzetes

A PTR keretein belül a játékosok azonnal 100-ra emelhetik szintjüket a Kyovashad régióban található “PTR boost” nevű NPC-vel. Ez a lendület emellett pénzt, fogyóeszközöket és ősi felszerelést is biztosít a játékosok számára, valamint megtisztítja a teljes térképet a háború ködétől. Új karaktereknél is használható, ha buff szükséges. A PTR legendás drop rate-je megduplázódik, függetlenül attól, hogy a játékosok aktiválják-e a buffot, vagy sem.

A PTR telepítéséhez a játékosoknak be kell jelentkezniük a Battle.net alkalmazásba, és a Diablo 4 alatti játékverzió legördülő menüjéből ki kell választani a Nyilvános tesztterületet. A Blizzard aktív PTR szerverekkel rendelkezik a játék öt legnagyobb régiójában: Észak-Amerikában, Európában, Koreában és Japánban, Dél-Amerikában és Ausztráliában.

A Blizzard promóciót tett fórum lehetővé teszi a játékosok számára, hogy visszajelzést adhassanak PTR-tapasztalataikról, így a Blizzard megvalósíthatja a közösségi visszajelzéseket, mielőtt a szezon május 14-én megfelelően megjelenne. Nézze meg a Blizzard oldalát minden újdonságért vagy változásért a 4. évadhoz. teljes blogbejegyzés A PTR-ről.

Related Posts

Read also x