A durhami kapus, Ollie Robinson Anglia állását nézi

A durhami kapus, Ollie Robinson Anglia állását nézi

Durham kapuőr Ollie Robinson kész megkockáztatni egy esetleges „lövést”. Anglia kesztyűt ezen a nyáron.

Ben Foakes még nem ötvözte az uralkodó kesztyűt a következetes futással, Jonny Bairstow pedig potenciálisan a karrier válaszútjához érkezhet egy sovány körút után. Indiatöbb versenyző is szívesen áll a sor elejére.

Foakes Surrey-i csapattársának, Jamie Smith-nek nincs hiány tisztelőiből, a Somerset játékosa, James Rew kiváló szezont futott 2023-ban, és a fehérlabdás alapember. Phil Salt szívesen vált a formátumok között.

De Chester-le-Streetben is van egy meggyőző jelölt. Robinson kiemelkedő volt, mivel Durham megnyerte a másodosztályú bajnoki címet az előző szezonban, három századot és 931 futást szerzett 88,66-os ütési aránnyal, hogy természetes „Bazball”-ként emelkedjen ki. A pályán 37 fogadással és 10 érintéssel járult hozzá.

Ezzel bekerült az England Lions téli sorozatába az India A ellen, és a 25 éves játékos nem zárkózik el a gyors feljutás lehetőségétől, mielőtt Durham pénteken visszatér az élvonalba a Hampshire ellen.

„Folyamatosan cikkeket lát, az emberek feltesznek dolgokat az internetre, és úgy tűnik, a média azt hiszi, hogy Angliában változás lesz” – mondta a PA hírügynökségnek.

„Akár én vagyok, akár valaki más, ki tudja, de ez egy izgalmas hely a szezon elején. Bizonyos értelemben ez egy lövöldözés.

„Az olyan dolgok, mint az oroszlánok behívása, azt mutatják, hogy nem vagy olyan messze. Lehet, hogy csak arról van szó, hogy ki kezdi a legjobban. Nem én helyezek nyomást magamra, de ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy valóban a kalapba dobja a nevét, ha valami történik és változás történik.

  • Futamok: 931
  • Átlag: 58,18
  • Támadási arány: 88,66
  • Századok: 3
  • Kirúgások: 37 fogadás, 10 lepattanó

„Az edzők állandóan az egészséges versenyről beszélnek, és ez hajtja az embereket, ha tudják, hogy valaki a háta mögött áll. Megszoktam, mielőtt itt voltam, Kentben jártam, és ott volt mellettem Jordan Cox és Sam Billings, szóval mindig az volt az érzésem, hogy megpróbálok betörni.”

Robinson annak is örül, hogy akkor kvalifikálta magát, amikor Anglia támadófilozófiája, amelyet Brendon McCullum menedzser és Ben Stokes kapitány vezet, összhangban van saját ösztöneivel.

„Mindig is így játszottam, szeretek gólokat szerezni és átütni a határokat” – mondta.

„Emlékszem, amikor egyszer megnyitottam a Kent ütését a Northamptonshire ellen, és 100 labdát kaptam. Mindenki megkérdezte: “Sietsz valahova?”.

„Számomra egy leheletnyi friss levegő, hogy egyre normálisabb dolog így csinálni. Gyorsan gólt rúgok, és olyan területeken is eltalálom a labdát, amelyeket néhány játékos nem tud. A ütők azért vannak, hogy gólt szerezzenek, függetlenül attól, hogy hányszor nézel szembe.”

Related Posts

Read also x