A Fortnite óriási leosztási eseménye visszatér a játék korábbi egyediségéhez

A Fortnite óriási leosztási eseménye visszatér a játék korábbi egyediségéhez

Ezen a hétvégén, Fortnite Egyszerre csinált valamit, amit még soha, és valamit, amit évszázadok óta nem. A játék legendás Battle Royale Island-jén a játékosok végignézték, amint egy gyorsan lehűlő lávából készült óriási kéz kitör a földből, és megragad egy hatalmas kincsesládát, amit aztán a levegőben felfüggesztettek.

A kéz megjelenése nagyon várt dolog volt. A ritmikus puffanásokat a rajongók a Ruined Reels (egyfajta görög amfiteátrum, amelyet szabadtéri mozivá alakítottak át) és a közelben egy lassan kiszélesedő földrepedésig követték. Egy új karakter, a találóan Odüsszeia, már felbukkant a közelben, hogy elhozzon néhány oly nagyon szükséges leleplezést és ugratást a Fortnite új, ógörög témájú szezonjában. A játékon kívüli adatbányászok pedig hamar rájöttek, hogy mi fog történni, és mindezt közzétették a közösségi médiában. A színpad be volt állítva.


YouTube-videó borítóképeSajtóközlemény: A Pokémon Legends: ZA a Switch 2 indítójátéka lesz?


Sajtóközlemény: A Pokémon Legends: ZA a Switch 2 indítójátéka lesz?

Így amikor megjelent a kéz, az emberek tudták, mit kell tenniük. Az a nagy doboz? Ki lehetett nyitni, ha a körülötte lévő láncok eltörtek. És a színészek hozzáláttak a munkához. Néhányan teljesen figyelmen kívül hagyták a Fortnite szokásos battle royale szabályait, ehelyett egyszerűen lementek a Szigetre, és megütötték/ásták a láda korlátait, és egyenként megszegték őket több órán keresztül. Mások, előre láthatóan, úgy döntöttek, hogy kihasználják mindezt, és a közelben táboroznak, és lecsapnak mindenkire, aki megpróbálta kinyitni a dobozt. Tombolt a vita a játékos etikettről; Ami visszavezet a jelenlegi haraghoz. Az emberek egyszerre több mint 50 játékost pusztítanak el, miközben beülnek megnézni a Fortnite első játékon belüli eseményét: egy rakétakilövést2018-ban.


YouTube-videó borítóképeFortnite The Hand Cinematic Event


Megjelenik a kéz.

Tehát igen, a Fortnite először talált egy óriási olvadt kezet, amely kilóg a szigetéből. És hosszú idő óta most először rendezett a Fortnite megfelelő interaktív eseményt saját szigetén. A Fortnite élő eseményeit a közelmúltban saját mini módokra osztották. Ezenkívül különösen túlerőben lévőnek és távolabbinak érezték magukat. A játék utolsó két jelentős eseménye egymást követő novemberben zajlott le, egy év különbséggel, a Battle Royale pedig újraindította a Sziget térképét, ami mára kiszámítható ütemezésűvé vált.

A leosztás felfedése – bár kisebb léptékben – örvendetes változás volt mindebben, és egyedülállóan Fortnite-szerű pillanat, amit remélem, még egyszer látni fogunk. A játék battle royale módja már régóta otthont ad az egyszeri kihagyhatatlan pillanatoknak, de olyan régóta futó napi finomításoknak is, amelyek arra ösztönzik a játékosokat, hogy látogassanak újra, és nézzék meg, mi minden más a Szigeten minden nap. Ezek közül a legjobbak – Tony Stark bázisának fokozatos felfedése a Marvel-szezonban, a gép fokozatos felépítése a látványos monster kaiju élő esemény előtt, a számos kocka ösvényeinek zúgása – a Fortnite térképét élettel telivé varázsolják. oly módon, amit egyetlen másik játék sem ért el.


YouTube-videó borítóképeDoboz nyitva…


A doboz kinyitva.

Az, hogy mindezt végignézhetjük, azt az érzést nyújtja, hogy egy pillanatra jelen vagyunk, ami soha nem fog megismétlődni, és ennek eredményeként ez olyasvalami, ami bevésődik az emlékezetbe. De a játékosok interakciójának engedélyezése a szerzőség érzését is hozzáadja a Fortnite történetéhez: ebben az esetben ez volt Azt mondta, harc folyik a doboz kinyitásáért, és néhány játékos – jó vagy rossz okokból – úgy döntött, hogy nem vesz részt. Láttam embereket, akik azt mondták, hogy nem szabad kinyitni. És lehet, hogy igazuk volt? Mert amikor a dobozt kinyitották – mint egy napnyi játékos erőfeszítés után –, ami benne volt, az nem nézett ki jól. Egy hatalmas, tüzes oszlop most spirálisan kifelé ível, látható a térképen, előrevetítve mindazt, ami a hét végén elszabadul.

A cinikusok mindezt okos vírusmarketingnek tekinthetik, hogy tudatában legyenek a játékosoknak, hogy jelentős szezonváltás közeleg, és a V-Bucks-jaik megfelelően feltöltődnek. De mint valaki, aki az évek során szorosan követte a Fortnite labirintusos történetét, és az elmúlt 12 hónap nagy részében elítélte a narratíva csúnyaságát, még mindig izgalmas nézni a kibontakozását.

Mint mindig a Fortnite esetében, most is nehéz megjósolni, mi fog történni ezután. További mini rendezvényekre vágysz? Még több történet a következő évadhoz? Egy olyan játéknál, amelyen több száz, ha nem több ezer ember dolgozik, sok mindent magára a játékra kell bízni, hogy felfedje-e vagy sem. Ez véletlen volt? Donald Mustard tavalyi távozása Ez volt a Fortnite eddigi legcsendesebb éve az új élő események és történetek tekintetében? Vagy az Epic Games túlságosan elfoglalt más módok kiadásával ahhoz, hogy többet tegyen? Bárhogy is legyen, úgy tűnik, hogy a Fortnite új korszaka (amelyet a Marvel és a PlayStation egykori alkotója, Charlie Wen vezet) most megfelelően elkezdődött.

Mi van a dobozban? A Fortnite új szezonja brit idő szerint péntek reggel indul.

Related Posts

Read also x