A Forty-Niner elhozza a vadnyugati nyílt világ túlélését 2025-ben, a bemutató idén ősszel

A Forty-Niner elhozza a vadnyugati nyílt világ túlélését 2025-ben, a bemutató idén ősszel

A VowelA fejlesztő és kiadó bejelentette egy új vadnyugati, nyílt világú túlélési játék nevét. Negyvenkilencés jövőre jelenik meg PC-re.

Játék, amely ideálisnak tűnik az olyan játékok rajongói számára, mint Vadnyugati dinasztia És fedettlehetővé teszi, hogy saját vadnyugati települést építs fel, földpusztítással kiegészítve.

“Az 1849-es aranyláz idején” című szett, Negyvenkilenc Számos különböző életközösséget tartalmaz, és úgy tűnik, hogy a víz alatt is felfedezheti majd, ami meglehetősen lenyűgöző.

A játékos lovagol és egy erdőt fedez fel Forty-Ninerben
Negyvenkilenc Ideálisnak tűnik az olyan játékok rajongói számára, mint Vadnyugati dinasztia.

Két játszható frakció közül kell választania: cowboyok és indiánok. Mindegyik más-más osztályhoz és szakmához férhet hozzá, ezért alaposan át kell gondolnia, hogy milyen határ menti életet szeretne élni.

A játék “mély, moduláris építési mechanikát”, robusztus kereskedési rendszereket és kiterjedt feltárást ígér, valamint azt a képességet, hogy interakcióba léphessen egy teljes procedúrális nyitott világgal, amely készen áll a navigációra.

Természetesen, mivel ez egy nyílt világú túlélési játék, saját fegyvereket és felszereléseket is készíthet, hogy a határon túli igazságszolgáltatás saját verzióját kiszolgálhassa a településedet támadó fenyegetésekkel szemben.

Megnézheti a bejelentés előzetesét NegyvenkilencEz jó ötletet ad arról, hogy milyen játék fog történni itt.

A VowelA vezérigazgatója, Stanislav Kryvenko szerint csapata “a nyílt világú túlélési és ravaszkodó játékok nagy rajongóiból” áll, és hogy a vadnyugati környezet “sok egyedi elemet kínál, amelyek igazán ragyognak” a műfajban.

Idén ősszel lehetősége lesz megtudni, egyetért-e vele, mivel a VowelA új projekt elindítását tervezi. Negyvenkilenc demó akkor.

Negyvenkilenc indítására van beállítva PC korai hozzáférésen keresztül valamikor jövőre. A tervek szerint a PlayStation 5-ös verzió is valamivel a PC-s megjelenés után fog megjelenni.

Related Posts

Read also x