A Glass Animals visszatér az új albummal, az „I Love You So F***ing Much” címmel

A Glass Animals visszatér az új albummal, az „I Love You So F***ing Much” címmel

Majdnem négy éve miután a „Heat Waves” a világjárvány korszakának listavezető slágere lett, Üveg állatok új albumukkal térnek vissza Nagyon szeretlekelső nagylemezük a 2020-as évek óta Álom ország megszületett a slágerük.

A július 19-én megjelenő albumot részben az ihlette, hogy Dave Bayley frontember tapasztalata globális jelenséggé vált – a „Heat Waves” több mint 30 év óta a legnagyobb brit banda kislemeze volt – egy olyan járvány közepette, amely a világ nagy részét lázba hozta. válság. karanténba zárták, a zenekar nem ünnepelhette újdonsült hírnevét: a zenekar kénytelen volt kihagyni a 2022-es Grammy-gálát, ahol a legjobb új előadó díjára jelölték, miután Covid-tesztje pozitív lett.

“Az élet drámaian megváltozhat, de néha személyes szinten nem tudsz gyorsan változtatni” – mondta Bayley nyilatkozatában. „A végén úgy érzi magát, mint egy néző. És akkor azt kérik és elvárják tőled, hogy legyél egy bizonyos fajta, egy másik ember. De… nem voltam benne biztos, hogyan. Olyannyira összezavart, hogy nem tudtam, ki vagyok, vagy hogy valami valóságos-e.

megjelenése előtt Nagyon szeretlekA Glass Animals megosztotta az album első kislemezét, a „Creatures in Heaven”-t:

“Körülbelül egy pillanatról van szó, legyen az egy másodperc töredéke, egy év, vagy bármi más, amely rendkívül formáló és életet megváltoztató képességgel bír” – mondta Bayley a szintetizátorokkal teli kislemezről. – Még akkor is, ha vége. Vagy ha nem úgy sikerül, ahogy eltervezték. Vagy ha túl korán hal meg. Még mindig baromi jó. A szeretet, törődés és érzés abban a pillanatban örökké él. Soha nem hal meg igazán. Ha így döntesz.

Az album címével kapcsolatban Bayley kifejtette: “Olyan átkozottul szeretlek, NAGYON SZERETLEK, NAGYON szeretlek, átkozottul nagyon szeretlek, annyira szeretlek. Ezek a szavak minden alkalommal más jelentéssel bír. Az univerzum rendkívül kicsinek érezheti magunkat, de van ez az emberi kapcsolatunk, amely sokkal kiterjedtebb és titokzatosabb. A szerelem végtelen számú formában, formában és méretben létezik. Olyan összetett és olyan erős, hogy még a legkisebb példájának szemtanúja is örökre megváltoztathatja az életét.

Az új album megjelenése előtt a Glass Animals egy pár pop-up show-t jelentett be, az egyiket a kaliforniai Pioneertownban található Pappy + Harriet’s-ben április 11-én, majd négy nappal később egy koncertet Mexikóvárosban, április 15-én.

Irányzat

Nagyon szeretlek Számlista

1. „Pónik megjelenítése”
2. “mi a fene folyik itt”
3. „Lények az égen”
4. „Semmi csodálatos”
5. “A szakadás az űrben (légzsilip)”
6. „ICMYFILA”
7. “Hogyan tanultam meg szeretni a bombát”
8. „Fehér rózsák”
9. „Szökésben”
10. „Elveszett az óceánban”

Related Posts

Read also x