A határidős részvények enyhén emelkednek, az S&P500 és a NASDAQ zsinórban hatodik napja veszít

Lori Calvasina, az RBC munkatársa szerint az S&P 500-as mutató kitörése nem jelenti azt, hogy eljött a medvepiac ideje.

Vasárnap este emelkedtek a határidős részvényárfolyamok, amikor a Wall Street megpróbálta megtalálni a lábát a technológiai cégek meredek visszaesése után.

határidős ügyletek S&P500 0,2%-kal emelkedett. Nasdaq 100 határidős ügyletek 0,2%-ot adtam hozzá Dow Jones ipari átlag Hozzáadott 66 pont (0,2%).

nak,-nek S&P500 és Nasdaq Composite Múlt héten 3,05% és 5,52% volt, 6 napot veszítve egymás után.A Nasdaq több mint 2%-ot esett péntek egyedülaz Nvidia félvezető óriás 10%-ot esett.

nak,-nek Dowkevésbé van kitéve a technológiának, mint a másik két benchmark átlag, de ezen a héten alig történt változás.

A részvények nehézségekkel küzdenek, mivel a legutóbbi inflációs adatok lecsillapítják azokat a várakozásokat, amelyek szerint az amerikai jegybank 2024-ben többször is kamatcsökkentést fog végezni.

„Hétről hétre nagy veszteségek következnek be. kém és QQQ „Ez azt mutatja, hogy a befektetők végre kezdenek ráébredni a régóta ígért „hosszú ideig magas kamatlábak” forgatókönyvére, amelyet nem akartak elhinni” – mondta Rick Bensinar, a Vensinar Investment Strategies ügyfeleinek írt vasárnapi feljegyzésében. A főbb indexalapokra hivatkozva azt mondta:

ezen a héten Számos kulcsfontosságú gazdasági frissítés érkezik, a GDP-adatok csütörtökön, az irányadó infláció pedig pénteken.

A következő napokban a vállalati bevételek is szerepet játszhatnak. tesla, meta platform, amerikai légitársaság, Microsoft és ábécé A jövő héten mindenről beszámolunk.

Related Posts

Read also x