A játék remake-je 2021-től kezdődik

A játék remake-je 2021-től kezdődik

A játékfejlesztő Grimorio bejelentette a Sword of the Necromancer remake-jét Sword of the Necromancer: Resurrection néven PC-re, PS4-re, PS5-re, Nintendo Switchre, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. Noha 2024-ben nem ritkaság a remake híre, az az, hogy a Sword of the Necromancer mindössze három éve, 2021 januárjában jelent meg.

A Sword of the Necromancer: Resurrection egy 3D-s remake, amely a közelgő Sword of the Necromancer: Revenant akció-RPG motorját használja. A Resurrection a tervek szerint 2024-ben jelenik meg, de még a Revenant előtt. Azok, akik befejezik a Resurrection-t, speciális bónuszokat is felszabadíthatnak a Revenant-ben, például a Resurrection főnökeinek segítségül hívását.

Nincs felirat

Képtár

A 3D-s remake megőrzi az eredeti rogue-like és dungeon-mászó szerkezetét, de olyan új funkciókat is tartalmaz, mint a továbbfejlesztett kombók és az AI segédrendszer. A Resurrection ezt pótolja, ha nagyobb kazamata lesz, mint a Revenantben, mivel az eredeti egyetlen kazamatában játszódik, és a mechanikája ugyanaz lesz, mint a Revenantben. A kazamatát több “zóna” választja el egymástól, a végén bossokkal, hogy megfeleljenek az eredeti “padlóinak”.

A Resurrection helyi kooperációt is tartalmaz, és angol és japán szinkronhangokat, valamint új történetszálakat is tartalmaz.

A játék Tamát követi, egy korábbi banditát, akinek az a küldetése, hogy elkísérje Koko papnőt egy kontinensnyi zarándokútra. Koko azonban meghal, Tama pedig a Necromancer sírjába viszi; Itt azt állítják, hogy a halottak feltámasztásának ereje mélyen benne rejlik. Tama bemerészkedik a páncélterembe, hogy megszerezze az erőt, és életre keltse.

Related Posts

Read also x