A jelentés felfedi az első két exkluzív Xbox-játék nevét, amelyet PS5-re terveznek

A jelentés felfedi az első két exkluzív Xbox-játék nevét, amelyet PS5-re terveznek

kicsivel később múlt heti beszámoló Bár felmerült, hogy az Xbox fontolóra veheti olyan belső felek játékainak kiadását, amelyek hagyományosan kizárólag Xbox-konzolok voltak, olyan rivális konzolokon, mint a PS5 és a Nintendo Switch, egy későbbi jelentés azt sugallja, hogy a szélesebb körű kiadásra készülő első két ilyen játék már megjelent. kiválasztották.

A. A The Verge riportja A Microsoft stratégiáját ismerő forrásokat idéz, és azt mondja Hi-Fi sebesség És bűnbánat Ezek az első Xbox játékok, amelyeket a rivális konzolra adnak ki. A Sea of ​​Thieves, az Xbox online többszereplős kalózkalandja is várhatóan szélesebb kiadásban jelenik meg ebben az évben.

Most játszik: Hi-Fi RUSH | Tribute Trailer

Míg a fenti játékok az egyetlenek, amelyekről pontosabb idővonallal számoltak be, a pletykák szerint az Xboxon kívül más konzolokra is kiadnak, köztük a Bethesda 2023-as epikusa. Csillagmezőés a jövő Indiana Jones és a nagy kör–, de utóbbi legalább rövid ideig exkluzív lesz Xboxon. A. külön jelentést Azt javasolta, hogy az Xbox egyik klasszikus exkluzív játéka, a Gears of War más konzolokra is megjelenhetne.

Évekig tartó konzolháborúk után attól függően, hogy az egyes cégek milyen platform-exkluzív játékokat hozhatnak az asztalra, ez a döntés, ha megvalósul, jelentős stratégiai változást jelentene a Microsoft számára. Míg a The Verge a döntést a Game Pass-előfizetők számának lassulásával magyarázta, az is hozzájárulhatott az irányváltáshoz, hogy a Microsoft felvásárolta számos nagy fejlesztőt, köztük az Activision-Blizzardot és a Bethesdát.

Az Activision-Blizzard felvásárlás trösztellenes szabályozó hatóságok általi jóváhagyására tett ajánlatának részeként a Microsoft kénytelen volt megállapodást aláírni az Activision-Blizzarddal. Nintendo És sony Garantálja, hogy a Call of Duty elérhető marad versenytársai megfelelő platformjain.

Related Posts

Read also x