A kezdősor a dal szövegére reagál

A kezdővonala 2003 mögött álló csoport popA punk klasszikus “The Best of Me” névellenőrzést kapott Taylor Swiftnél A megkínzott költők osztálya albumot, és a dal hallatán választ adott a popsztárnak.

Felfedezni

Felfedezni

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Swift utal a Starting Line-re a „The Black Dog” érzelmes balladában, amely a négy deluxe kiadás egyikén található. Megkínzott költők fizikai verzió és pályaszám Swift 31 teljes dalából 17 Megkínzott költők osztálya: Az antológiaáprilis 19-én elérhetővé vált a streaming szolgáltatásokon és digitális letöltésen keresztül.

A dal azzal kezdődik, hogy Swift rájön, hogy egykori flame elfelejtette letiltani a helymeghatározást a telefonján. Egy londoni kocsmában úgy folytatja, hogy beállítja azt a színteret, amiről azt képzeli, hogy nélküle történik.

„Nem értem/Hogy nem hiányzom a The Black Dog-ból/Ha valaki játssza a The Starting Line-t/És felpattansz, de ő még túl fiatal/Hogy ismerjem ezt a dalt, ami szőtt/A mi varázslatos szövetünkbe álmok” – énekli Swiftet a „The Black Dog” kórusában. “A régi szokások sikoltozva halnak meg.”

Később Swift fájdalma haraggá változik, ahogy a dalszövege a következőképpen alakul: “És remélem, ez szar a Fekete kutyában / Amikor valaki játszik A kezdővonalban / És felpattansz, de ő túl fiatal / Ismerni ezt a dalt, amely szőtt / A Álmaink tragikus szövete / Mert a farkad a lábad között van, elmész.”

A The Starting Line Instagram-fiókján pénteken közzétett megjegyzésben a banda ezt írta: „Kedves Taylor, meghallgattuk a dalt, köszönjük, hogy megnézted a zenekar nevét. Hízelgőnek és alázatosnak érezzük magunkat a szeretet visszhangja miatt, amely ennek következtében visszatért hozzánk. Megtiszteltetés, hogy a TSL-nek ilyen gyönyörű dalban emlékeztek meg. Nem neked kellett ezt megtenned, de megtetted, és teljes szívünkből köszönjük. Tisztelet!”

Noha Swift nem nevezi meg azt a Starting Line dalt, amelyet a fejében hall a „The Black Dog”-ban – és nem azonosítja a dal romantikus érdeklődését sem –, a szövege utalhat erre.A legjobb tőlem”, a vezető kislemez a TSL bemutatkozó albumáról, Mondd úgy, ahogy gondolod.

Az 1975-ös Matty Healy – akivel Swift látszólag 2023-ban randevúztak rövid ideig, miután egy évtizeddel ezelőtt rövid időre össze is kapcsolódtak egymással – 2023. április 21-én, majd május 3-án élőben eljátszotta a „The Best of Me” egy részletét új-zélandi turnén. a Fülöp-szigeteken. Május 5-én Healyt a nashville-i Swift’s Eras Touron vették észre. Ez volt az első a sok alkalom közül, amikor lefotózták kint, körülötte vagy vele az idő alatt, ami randevúzási pletykákat váltott ki a párról.

„Kiálts a 30-as éveikben járó embereknek” – mondta mosolyogva Healy a „The Best of Me” rövid feldolgozása után, amint az egy évvel ezelőtti The 1975 show fenti klipjében látható.

A rajongók felhívták a figyelmet a Healyre utaló jelekre, mint lehetőségre a címadó dal múzsája „The Tortured Poets Department”, többek között a Swift legújabb kiadásán.

„Mondd el, mit gondoltál, amikor távol voltál / És így egyedül / A legrosszabbnak vége / A legjobbat kaphatod belőlem” – énekli a The Starting Line tagja, Kenny Vasoli a „The Best of Me” című dalban. „Megöregedtünk/ de még fiatalok vagyunk/ Soha nem nőttünk fel azzal az érzéssel, hogy nem akarjuk feladni.”

Tekintse meg a zenekar Swiftnek írt köszönőlevelét a „The Black Dog” című üzenetért. Második első jelentésekmár a megjelenés első napján A megkínzott költők osztálya máris a Swift legnagyobb eladásait jelentette hét valaha az Egyesült Államokban rögzítették, 1,4 millió példányban kelt el a mainstream albumokban.

Related Posts

Read also x