A kiadók felfedezték a tartalomra vonatkozó figyelmeztetést, és ez egyre nagyobb

A kiadók felfedezték a tartalomra vonatkozó figyelmeztetést, és ez egyre nagyobb

Kaptál egy példányt? Tartalomra vonatkozó figyelmeztetés korábban a héten? Úgy tűnik, sokan megtették ezt, mivel az új és szórakoztató kooperatív horrorjáték hatalmas játékosáradatnak van tanúja; Ez a játékosáradat azután jött, hogy sokan közülük valószínűleg a legnépszerűbb streamereket látták kipróbálni a játékot.

Tartalomra vonatkozó figyelmeztetés Április 1-jén indult és tartsa szabadon az első 24 órában. Az első nap vége előtt elérte a csúcsot több mint 200.000 egyidejű játékosok A mai csúcs valamivel több mint 100 000 volt; Ez még mindig hatalmas játékosszám egy indie számára.

Most, hogy nagy nevek is szóba kerültek, az ostoba kis kooperatív horrorjáték valószínűleg még nagyobb magasságokat fog elérni. CohhCarnage, Ezekiel_III és a Dansgaming együtt játszik a Twitch-en, míg Félix “xQc” Lengyel a Kick-en ugrik.

Ez nem meglepő, különös tekintettel a hasonló szerkezetű cégek rohamos sikerére. Halálos Társaság. Noha a Content Warning megoszt néhány alapötletet a Lethal Company-val, ennek is megvan a maga varázsa, és van valami különlegesen mulatságos abban, ha azt nézzük, ahogy a bejáratott streamerek berohannak a sötétségbe, hogy lefilmezzék, ahogy megijednek egy játékban.

Talán még jobb, ha megnézheti, ahogy a streamerek magukon nevetnek, ha megnézik saját, a SpöökTube-ba feltöltött videóikat. Nagyon szép áru.

Ellenőrizd Tartalomfigyelmeztető rendszerkövetelmények Ha biztosra akar menni, hogy futtassa – de ne aggódjon, nem fog túl sokat követelni a hardvertől, ami miatt többet kell aggódnia, az az idegrendszere. Ne felejtse el megnézni legjobb listánkat kooperatív játékok PC-n is.

Ön is követhet minket Google Hírek napi PC-játékokkal kapcsolatos hírekért, ismertetőkért és útmutatókért vagy a mi PCGN lehetőségkövető hogy szerezzen magának valami alkut.

Related Posts

Read also x