A Made in America fesztivált már a második egymást követő évben törölték

A Made in America fesztivált már a második egymást követő évben törölték

Mert a második egymást követő évbenPhiladelphia Fesztivál Made in America törölve lett. A hírt a rendezvény szervezői közölték nyilatkozatot ma, de konkrét okot nem közölt a lemondásra. Ehelyett a fesztivál produkciós csapata azt mondta, hogy “egy élőzenei élményt újragondolnak, amely megerősíti szeretetünket és elkötelezettségünket a zene és a munkánk iránt”. A teljes nyilatkozatot alább találja.

A tavalyi fesztivált „a produkciótól független súlyos körülmények” miatt törölték, ahogyan a Made in America akkoriban közölte. SZA és Lizzo voltak ez kellett volna a 2023-as esemény címe, a tervek szerint szeptember 2-3. A törlés Lizzo lelövése után történt ok egykori táncosoktól, akik szexuális zaklatásról és ellenséges munkakörnyezetről számoltak be.

Lizzo igen tagadta minden díj. 2023 őszén az volt beperelték egy volt utazásszervezőtől a munkakörülményekről. Ezt követően bemutatta formális elutasítás válaszul egykori táncosai által benyújtott keresetre.

Made in America fesztiválok:

A Made In America nem fog megtörténni 2024-ben.

Megalakulása óta ez az innovatív fesztivál a zenét és a közösséget ünnepli, teret teremtve a rajongók számára a kapcsolatteremtésre, fellendítve a helyi kisvállalkozásokat, és megvilágítva a fontos ügyeket. Harcolt a hozzáférhetőségért, az akadályok felszámolásáért a megfizethető jegyek és a helyszín révén.

A változás ügynökeiként a Made In America vezető produkciós csapata újragondolja az élőzenei élményt, amely megerősíti a zene és az általunk végzett munka iránti szeretetünket és elkötelezettségünket.

Izgalmas visszatérést ígérünk a fesztiválra.

Related Posts

Read also x