A Manchester United dupla lökést kapott, mivel Erik tíz Hag utal a sérüléskrízis okára

A Manchester United dupla lökést kapott, mivel Erik tíz Hag utal a sérüléskrízis okára

Rafael Varane Ez Johnny Evans alkalmas lehet Manchester Unitedutazás a Chelsea-be, mint Erik tíz boszorkány kijelentette, van ötlete, hogy csapata miért szenvedett sérülési válságot.

Ten Hag elmondta, hogy a United megpróbálja megtalálni a módját, hogy kezelje a sérülések felhalmozódását ebben a szezonban Lisandro Martinez és Victor Lindelof növelte védekezési problémáikat amikor mindkettőt legalább egy hónapig eldobták.

A holland abban reménykedik, hogy Varane, aki bement Szombati sorsolás a Brentfordban elővigyázatosságból, és az utolsó két meccset kihagyó Evans alkalmas lesz arra, hogy a Stamford Bridge-en játsszon.

Azt mondta: „Az élvonalban és a középpályán jók vagyunk, és ott is vannak választási lehetőségeink, de hátul nincs lehetőségünk. De az a jó, hogy Raphael Varane és Jonny Evans ma délután újra edzésben vannak. Tegnap Harry Maguire visszatért az edzéshez.

A United ebben a szezonban már 53 sérülést vagy betegséget szenvedett el idősebb játékosainál, így Ten Hag és a United háttérstábja próbálja kideríteni, miért volt annyi probléma.

“Van egy ötletünk, de dolgozunk rajta” – tette hozzá. – Belsőleg mi foglalkozunk vele.

A United mindössze 13 meccset játszott 2024-ben – átlagosan hetente egyet –, de Ten Hag a nemzetközi futballt okolta néhány sérülési problémáért, és kiemelte, hogy néhány riválisa ugyanennyi játékost veszített.

A Manchester United játékosa, Raphael Varane és a brentfordi Ivan Toney

(REUTERS)

„Nem kerülheti el (ezt)” – mondta. „Nem csak mi megyünk keresztül ezen. A Premier League színvonala intenzitási szempontból olyan magas, a naptár és a nemzetközi futball túlterheltsége nagy.

„Vannak nemzetközi játékosok a csapatunkban. (Manchester) A Citynek, a Liverpoolnak és a Newcastle-nek vannak problémái, sok más csapatnak. Jelenleg főleg a védekező részleg (sérült), de a középpályán és az élvonalban is rendelkezésre állnak a játékosok.”

Related Posts

Read also x