A Premier League a Nottingham Forest és a Liverpool közötti vita után döntött Paul Tierney-ről

A Premier League a Nottingham Forest és a Liverpool közötti vita után döntött Paul Tierney-ről

Paulo Tierneyki volt egy elejtett labdás vita középpontjában a Nottingham-erdő ellen Liverpool múlt szombati mérkőzésen, nem lesz játékvezető Premier League meccs ezen a hétvégén.

Tierney kritikával szembesült, miután nem engedett át egy elejtett labdát Forestnek támadóterületen, miután a Liverpool védője, Ibrahima Konate fejsérülése miatt abbahagyta a játékot.

A Forest Tierney hibája után visszaszerezte a labdát, de kapott egy 99. percben szerzett gólt, amivel értékes ponthoz került a Premier League-ben való túlélésért folyó versenyben.

Tierney-t kinevezték videós asszisztensnek (VAR) a szombat esti Arsenal–Brentford mérkőzésen.

A Professional Game Match Officials Ltd.-hez közel álló források azt állítják, hogy Tierney-t nem hozták nyilvánosságra.

A játékvezetők egy csoportjának tagja, akik rendszeresen váltanak a játékvezetők és a VAR-ok között.

A Premier League korábbi játékvezetője, Mark Clattenburg, akit a Forest tanácsadói alapon bérelt fel játékvezetői elemzőnek, a hétvégén a BBC Radio 5 Live-nak nyilatkozott: „(Forestnek) vissza kellett volna nyernie a labdát. Ha a játékvezető leállítja a játékot, vissza kell adnia a labdát a labdát birtokló csapatnak. Ez volt az Erdő.

„Amikor (a labdát) a kapus kapta, és a Liverpool lőtt utána, láthatja, miért sérült meg (Forest)” – tette hozzá Clattenburg.

„Nem beszéltem a játékvezetővel – ezt a klubra bízom. Bementem a játékvezetői öltözőbe (a meccs után), de ő (Tierney) nem engedte.”

Tierney-t kritika érte az utolsó dudaszó után

(Getty Images)

Úgy tudni, hogy a PGMOL Clattenburg megjegyzésein kívül nem kapott további levelezést Foresttől a szombati incidenssel kapcsolatban.

Tierney kiállította a Forest első csapatának menedzserét, Steven Reidet, miután a meccs végén érkezett a pályára tiltakozásul. Forest később visszautasította azokat a híreket, amelyek szerint a klubtulajdonost, Evangelos Marinakit a biztonsági személyzetnek kellett visszatartania az alagútban.

Related Posts

Read also x