A Resident Evil 4 hirtelen örökre sokkal olcsóbb lett

A Resident Evil 4 hirtelen örökre sokkal olcsóbb lett

Eredeti Resident Evil 4 Ez az egyik legjobb akciójáték, amelyet valaha készítettek, és a tavaly megjelent remake-je, bár kevésbé energikus és színes, a forrásanyag szilárd újraértelmezése, és még mindig megéri a figyelmet. Szerencsére bárki, aki meg akarja nézni a Capcom pazar RE4 remasterjét, jelentős és állandó kedvezménnyel szerezhet be egy példányt PC-re, ami 39,99 dollárra csökkenti a Gold Edition megjelenésével.

Tavaly év eleji indulása óta A Resident Evil 4 remake-je az alkotók kiterjesztették a hatókört horror játék A főszerepben a morálisan kétértelmű kém, Ada Wong, extra jelmezekkel és fegyverekkel, valamint egy jelentős kiegészítővel, amely felfrissíti a Separate Ways melléktörténetét.

Ezeket a kiegészítéseket a nemrég megjelent Gold Edition is tartalmazza, jelenleg 49,99 dolláros áron, és úgy tűnik, hogy ennek a deluxe kiadásnak köszönhetően az alapjáték ára is ennek megfelelően csökkent.

YouTube indexkép

A Capcom hosszú múltra tekint vissza a DLC-k és a Resident Evil-játékok bővítésének megjelenése után, és végül mindent egybecsomagol a deluxe kiadásokba. Noha a Resident Evil 4 remake árcsökkentése és a Gold Edition megjelenése üdvözlendő, ez egyben emlékeztető, hogy az eredeti játék legtöbb verziója a GameCube kezdeti megjelenése óta feloldható Mercenaries mód jelmezeket és a Separate Paths történetszálat adta a játékosoknak. külön díj felszámítása nélkül.

Ha inkább máshova menne egy kis videojáték-szörnyölni, tekintse meg kedvenceinket. zombis játékok vagy ha el akarod kerülni az élőhalottakat, nézz a tetejére akció-kalandjátékok.

Ön is követhet minket Google Hírek napi PC-játékokkal kapcsolatos hírekhez, ismertetőkhöz és útmutatókhoz vagy a mi PCGN lehetőségkövető hogy szerezzen magának valami alkut.

Related Posts

Read also x