A Sean Combs otthonában történt razziáról készült új felvételek a gyermekei fogva tartását mutatják

A Sean Combs otthonában történt razziáról készült új felvételek a gyermekei fogva tartását mutatják

Misa Hylton, a Kedden megjelent a híresség stylist, aki Justin Combs fiát osztja meg Sean “Diddy” Combs-szal csipesz a közelmúltban végrehajtott razzia a veszélybe került szórakoztató mogul Los Angeles-i otthonában.

A Hylton oldalán látható Instagram-videó, amelyen láthatóan megfigyelési felvételek vannak az ingatlanról, három nagy jármű érkezik a házhoz, és több fegyveres tiszt özönlik be a komplexumba. Úgy tűnik, hogy egy tiszt manipulálja a bejáratot takaró kamerát, és azt a talajtól a bokrok felé irányítja. A házon belüli folyosón Christian „King” Combs, 26, Sean CombsA néhai Kim Porter fiát, úgy tűnik, egy tiszt a fejére tett kézzel a falhoz állítja, majd a háta mögé mozgatja a kezét. Egy másik tiszt ott van egy nagy fegyverrel.

A 30 éves Justin Combs fejére tett kézzel sétál be a folyosóra. Úgy tűnik, két tiszt az irányába szegezi a fegyverét; a helyükön maradnak, amíg Combs kiveszik.

A szövetségi razziák állítólag a Homeland Security végezte őket New York déli kerülete által kiadott parancs alapján. „Sajnálatos az a túlbuzgó és nyíltan militarizált erő, amelyet fiaim, Justin és Christian ellen alkalmaznak” – írta Hylton az Instagramon, mondván, hogy Christiant a magáénak tartja. „Ha ezek egy nem fekete híresség gyermekei lettek volna, nem kezelték volna őket olyan agresszívan. Az a kísérlet, hogy megalázzák és terrorizálják ezeket a fiatal, ártatlan FEKETE FÉRFIAKAT, aljas!

– Kellett Justinnak több lézersugár a mellkasára? folytatta az írást. „Vajon Christiannak szüksége volt a feje hátsó részébe szegezett fegyverre, miközben megbilincselték? Hányszor láttunk Fegyvertelen FEKETE fiatalokat nem élve kijönni az ilyen helyzetekből?”

Hylton és Combs a ’90-es évek elején randevúztak, míg ő az Uptown Recordsnál emelkedett a ranglétrán, ő pedig feltörekvő divattervező volt. Sokukat modellezte is Lil Kim és Mary J. Blige emlékezetes külseje. Justin Combs az egyetlen közös gyermekük.

Hylton szerint Jeffrey Lichtman ügyvéd túlzott erő alkalmazása miatt vizsgálja az esetet. Lichtman és Hylton nem tértek vissza azonnal Guruló kőhozzászólási kérések.

Irányzat

Combs ügyvédje, Aaron Dyer közleményben már elítélte a keresést Guruló kő. „Nincs mentség a hatóságok által tanúsított túlzott erő és ellenséges magatartásra, vagy arra, ahogyan a gyermekeivel és az alkalmazottaival bántak” – mondta Dyer. „Ez a példátlan les – fokozott és összehangolt médiajelenléttel párosulva – Mr. Combs idő előtti ítélethozatalához vezet, és nem más, mint boszorkányüldözés, amely polgári perekben felhozott alaptalan vádakon alapul. E vádak egyike esetében sem büntetőjogi vagy polgári jogi felelősséget nem állapítottak meg. Mr. Combs ártatlan, és továbbra is minden nap küzdeni fog, hogy tisztázza a nevét.”

A hatóságok egyelőre nem hozták nyilvánosságra a razziák mögött meghúzódó konkrét okokat. Egy forrás, akivel beszéltem Guruló kő csak megerősítené, hogy a razziák egy szövetségi szexuális kereskedési nyomozáshoz kapcsolódtak. Sok ember polgári pert indítottak Combs ellen az elmúlt hónapokban szexuális kereskedelmet, szexuális zaklatást és fizikai bántalmazást vádolva.

Related Posts

Read also x