A Sheffield United nem kívánt futballrekordot állított fel az Arsenal kalapácsaként

A Sheffield United nem kívánt futballrekordot állított fel az Arsenal kalapácsaként

Sheffield United nem kívánt rekordot döntött azzal, hogy az angol futballtörténelem első csapata lett, amely négy egymást követő hazai mérkőzésen öt gólt kapott az összes versenyszámban. amikor az Arsenal leszerelte őket a Bramall Lane-nél.

Chris Wilder csapata, amely az utolsó helyen áll Premier Leagueöt gólt kapott az Arsenal ellen a félidő előtt – Mikel Arteta csapata ugyanis hétfő este idegenben lázadozott.

A Blades az FA-kupában 5-2-re vereséget szenvedett a Brightontól, a Premier League-ben az Aston Villától 5-0-ra, a Premier League-ben pedig újabb 5-0-s vereséget szenvedett a Brightontól (ezúttal 10 emberrel). az előző három hazai meccsen.

Az Arsenal pedig saját Premier League-rekordját is meg akarja érni azzal, hogy ő lesz az első angol bajnoki csapat, amely három egymást követő idegenbeli meccset nyert öt vagy több góllal. Az Ágyúsok múlt hónapban 5-0-ra verték a Burnley-t és 6-0-ra a West Hamet, mindkettőt a Premier League-ben.

Az összes gólt különböző játékosok szerezték, a vendégek kapuját Martin Odegaard szerezte. Gabriel Martinelli, Kai Havertz, Declan Rice és Jayden Bogel öngólja tette teljessé az egyoldalú gólt a szünet előtt.

Emiatt néhány hazai szurkoló jóval a félidő előtt elhagyta a Bramall Lane-t, néhányan pedig már 15 perc után felkeltek a helyükről.

A Sky Sports oldalán Jamie Carragher „szégyennek” nevezte a Sheffield Unitedet az egyik „legegyoldalúbb teljesítmény, amit valaha láttam”.

A Blades a szezon elején szintén 8-0-ra kikapott a Newcastle-től a Bramall Lane-en a Premier League-ben.

A Premier League győzelmi mérlege 9-0.

Továbbiak következnek

Related Posts

Read also x