A Sony állítólag a következő hónapban PlayStation bemutatót tervez

A Sony állítólag a következő hónapban PlayStation bemutatót tervez

sony állítólag rendezvényt tervez játékállomás termékbemutató a következő hónapban.

Ezt Jeff Grubb, a Giant Bomb írója szerint fent említett ma egy PlayStation Showcase-en vagy Játék állapota Májusban kerül sor.

A hír után Konami‘S A Silent Hill 2 remake az ESRB által minősítettGrubb elmondta, hogy arra számít, hogy a játék a PlayStation eseményen fog megjelenni, amikor a megjelenési dátumot meg lehet szerezni.

“Úgy hallottam, hogy jövő hónapban, májusban lesz egy State of Play vagy Showcase esemény a PlayStation számára, szóval valószínűleg ott lesz” – mondta.

„Meghallgattam a Showcase-t és a State of Playt is” – tette hozzá Grubb. „Úgy tűnik, a Showcase felé hajlik, minden bizonnyal akkoriban, amikor tavaly megcsinálták a Showcase-t.”

A 2023 májusában megrendezett PlayStation Show több mint egy órán át tartott, és több mint 30 játékot, valamint egy PlayStation Portal feltárást tartalmazott.

Új játék bejelentése Pokolbúvárok 2Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Marathon. habcsillagokFairgame$ és Concord.

Bejelentve 2022 októberében, Silent Hill A 2 remake-je fejlesztés alatt áll PS5 És számítógép -a legtöbb Bloober csapatLengyel stúdió mögött KözépsőLayers of Fear és Blair Witch.

A Sony állítólag a következő hónapban PlayStation bemutatót tervez

A januári State of Play bemutatón bemutatott, harcra összpontosító előzetes vegyes reakciókat kapott a rajongóktól.

Később a Bloober Team vezetője távolította el a stúdiót a trailertőlÁllítólag kijelentette, hogy ez nem a játék pontos ábrázolása, és hogy a Konami kizárólagos felelőssége a termék marketingje.

Related Posts

Read also x