A Suika Shapes egy kooperatív többjátékos és sokszög csavart ad a vírusos Görögdinnye játékhoz

A Suika Shapes egy kooperatív többjátékos és sokszög csavart ad a vírusos Görögdinnye játékhoz

merényletet rejtvény ajándék továbbra is ad. vírusos Görögdinnye játék A cég, amely több ezer olyan klónt adott ki, amelyek nem kizárólagosak a Switch számára, újabb ígéretes ajánlattal bővítette termékkínálatát merényletszerű Az egyszerű gyümölcsöt kombináló játék különböző aspektusai.

A Zankai fejlesztő Suika Shapes terméke a gyümölcsöt a sokszög kényelmes négyzetekkel, hatszögekkel, ötszögekkel és furcsább formákkal helyettesíti, mint például a cikk-cakkos Tetrimino-szerű L, W és T darabok. Több mint 19 különböző forma létezik, amelyek olyan elvadulnak, mint a könnyek, a szívek (Valentin-nap alkalmából) és a dupla gyémánt.

Ellenkező esetben a cél ugyanaz, mivel két azonos színű forma összeér egy nagyobb darabot alkotva, ami megnehezíti, hogy az összes darabot a keretbe szorítsa anélkül, hogy a tetejére szóródna és elveszítené őket. Ha sikerül elég formát összeraknod, eléred a görögdinnyekészítés tökéletességét.

A Suika Shapes az alapmódot olyan módosítókkal keveri, amelyek lehetővé teszik, hogy az aktuális alakot a következő dologgal helyettesítsd (például egy darabot tarts a Tetrisben), ezáltal a darabokat extra csúszóssá vagy rugalmassá teszi, csökkenti a gravitációt, és lehetővé teszi az alakzat kitöltését, mielőtt ledobnád. lövöld ki extra erővel a keretbe .


A játékos formákat dob ​​egy keretbe a Suika Shapes játékban
Kép jóváírása: zankai

A módosítók öt különböző módot adnak a szabványos suika mellé, beleértve a versenyzést emelkedő háttér előtt, az alakzatok átalakítását, a maratoni játékok lassabb méretnövelését, a térképet egy pörgő kerékkel a közepén, és egy színpadot furcsa tűkkel. valahányszor elenged egy alakzatot, az kiugrik.

A legjobb az egészben véleményem szerint az online és a helyi multiplayer co-op hozzáadása, amely lehetővé teszi két játékos számára, hogy egy szuper méretű keret mindkét felén formákat dobjon.

A Suika Shapes sokat hozzátesz az alap Görögdinnye játékhoz, és csak körülbelül 3 fontba kerül a Steamen Ha új módot keresel arra, hogy újra sok órát veszíts – ezúttal egy barátoddal!

Related Posts

Read also x