A Tottenham befejezte Timo Werner kölcsönszerződését, és felfedte a 15 millió GBP átigazolási lehetőséget

A Tottenham befejezte Timo Werner kölcsönszerződését, és felfedte a 15 millió GBP átigazolási lehetőséget

Tottenham A januári átigazolási időszakban teljesítették első szerződésüket a kölcsönnel RB Leipzig előleg Timo Werner.

Régi Chelsea A csatár Werner hat hónapos szerződéssel érkezik, amely magában foglalja azt a lehetőséget, hogy a nyáron véglegesítsék az átigazolást.

A Spurs főnöke Ange Postecoglou zöld utat adott a 27 éves játékos kapitányi posztjára Son Heung-min veszíteni kell a jövő hónapban, miközben a Dél-Koreával vívott Ázsiai Kupában.

Werner befejezetlen ügyekkel tér vissza a Premier League-be a Chelsea-nél eltöltött vegyes időszak után, 89 meccsen 23 gólt szerzett 54 millió fontos lépést követően.

A német válogatott játékos fontos szerepet játszott a Kékek 2021-es Bajnokok Ligája-sikerében, és Londonban szeretné újra megtalálni legjobb formáját.

Werner két éve hagyta el a Chelsea-t, hogy visszatérjen korábbi klubjához, Lipcseihez 25 millió font cserével, és bár az előző szezonban 16 gólt szerzett, ebben a szezonban Marco Rose menedzser irányítása alatt a lehetőségek korlátozottak voltak, mindössze négyszer indult az összes versenyen.

A hétvégi, Manchester United elleni idegenbeli meccsen debütál a Tottenhamben, és meghosszabbíthatja tartózkodását az N17-nél, ha az ideiglenes lépés sikeres lesz.

Az ügyletbe beletartozott az a lehetőség, hogy az átigazolást 15 és 20 millió GBP közötti díj ellenében véglegesítsék.

Noha Wernernek az elmúlt szezonokban inkonzisztens teljesítménye volt, sokoldalúsága nagyobb támadási lehetőségeket biztosít Postecoglou számára, mivel a korábbi Stuttgart csatár központi szerepben vagy bármelyik szélen játszhat.

Tottenham szintén a genovai Radu Dragusin aláírását kergetik.

A Spurs a múlt héten intenzívebbé tette a tárgyalásokat a Serie A klubbal, de a Bayern München versenytársával kell szembenéznie annak érdekében, hogy megegyezzenek a román védővel a vasárnapi Old Traffordi kirándulás előtt.

Eközben Djed Spence az ellenkező irányba indulhat el, miután hat hónapos kölcsönt kínált a Genoának.

Related Posts

Read also x