A Tottenham “nem a kész cikk”, de jó úton halad – Ange Postecoglou

A Tottenham “nem a kész cikk”, de jó úton halad – Ange Postecoglou

Ange Postecoglou érezte a Tottenham 1-1-es döntetlenjét Westham ez egy lépés volt a helyes irányba, annak ellenére, hogy több pontot veszítettünk az első négy versenyben.

Brennan Johnson korai gólját érvénytelenítette egy gól Kurt Zouma mint egy eszeveszett London derbi döntetlennel ért véget.

„Azt gondoltam, hogy a legtöbb esetben nagyon jól irányítottuk a játékot” – mondta a Spurs menedzsere.

„Nagy, erős csapat. Elmélyednek, és megnehezítik a dolgod. Nagyon nyugodtnak kell lennie, de nagyon fegyelmezettnek is kell lennie, mert fenyegetést jelentenek az ellentámadásban.

„Szenvedtünk a szettlabdákkal, de a többi szettlabdát nagyon jól kezeltük. Az első harmadban hiányzott egy kis gondolatvilág.

„De ők emberek, ez csak a futball. Szívesen vennék egy joystick-ot és oda tenném, ahova akarom, de ez így nem működik.

„Néha több időnk van, mint gondolnánk. Volt, amikor a labda átment a tizenhatoson, amikor azokon a területeken kellett volna lennünk.

„Ez mind a fejlődés része. Ezért vannak edzőink, ezért alakítottunk ki rendszert. Nem vagyunk kész cikk, és tudjuk.

„Elegendő volt ma este ahhoz, hogy elmondjam, ez egy olyan csapat, amely még mindig jó irányba halad.”

A West Hamnek vezetést kellett volna szereznie négy perc után, amikor Mohammed Kudus hazagurított, de Jarrod Bowen adj egy széles egyszerű esélyt.

Alig több mint egy perccel később hátrányba kerültek, amikor a Tottenham elszalasztott egy másolatot, Timo Werner pedig beívelt Johnson kapujába.

A Hammers a 19. percben furcsán egyenlített, amikor Bowen szögletet végzett.

Mivel a Spurs kapusa, Guglielmo Vicario a vonalába gyökerezett, a védtelen Zouma hátulról a hálóba fejelte a labdát.

Michail Antonio elszalasztotta azt a nagyszerű lehetőséget, hogy a szünet után a West Ham előnyére tegyen szert, amikor visszatartotta Micky van de Vent, hogy kihívja Vicario-t, de elhibázta a célt.

Destiny Udogie megnyerhette volna a Spursnek a szünetben, de egyenesen Lukasz Fabianskira lőtt.

„Valószínűleg igazságos volt a végén, sok jó dolgot csináltunk, és sokkal rugalmasabbak voltunk hátul ma este” – mondta David Moyes, a Hammers menedzsere.

“Fenyegetésnek tűntünk, és jó munkát kellett tennünk, hogy megállítsunk egy nagyon jó Tottenham csapatot.”

Moyes, akinek csapata decemberben 2-1-re legyőzte a Tottenhamet, hozzátette: „Összességében, ha négy pontot adtál volna a Spursnek a szezon kezdete előtt, kezet fogtam volna veled, elmentem volna, és azt mondtam volna, hogy „nagyon köszönöm”. . .”

Related Posts

Read also x