A Ubisoft az új Assassin’s Creed megjelenése során lemondja az ingyenesen játszható The Divisiont

A Ubisoft az új Assassin’s Creed megjelenése során lemondja az ingyenesen játszható The Divisiont

Míg a Ubisoft hivatalosan bejelentette egyik ikonikus sorozatának régóta várt nagy részét, egy másikat lemondott, miközben a fejlesztőket más projektekre küldte.

A Ubisoft ma bejelentette, hogy lemondott Tom Clancy: The Division Heartland, az eredeti játék ingyenesen játszható folytatása, amely inkább vidéki környezetben játszódik, nem pedig a hagyományos városi környezetben. A törlést ugyanazon a napon erősítették meg, amikor a Ubisoft kiadta a várva várt előzetesét. Shadows of Assassin’s Creed.

szerint a A Ubisoft nyilatkozataA “nehéz hívás” “gondos mérlegelés után” történt, és a streamer jelenleg a tagok átállásán dolgozik Hátország A Red Storm Entertainment fejlesztő “új projektekben vesz részt a vállalaton belül” XDefiant És Rainbow Six.” Egy bevételi felhívás kimutatásaA Ubisoft szerint a törlés “összeegyeztethető befektetései fokozott szelektivitásával”. A bevételi felhívás szerint a Ubisoft továbbra is tervezi egy csak mobilra szánt verzió kiadását Feltámadás epizód ebben a nemrég kezdődött pénzügyi évben.

Az elmúlt néhány évben a Ubisoft több mint egy maroknyi játékot törölt. A. Splinter Cell VR játék, Ghost Recon FrontlineÉs néhány be nem jelentett játék egy jelentős költségcsökkentő projekt részeként. Továbbá, Vigyázz a kutyákra szappanopera „halottnak” nyilvánították.

Yves Guillemot vezérigazgató szerint a Ubisoft „visszatér a pályára” a „nyereséges növekedési pályára” számos lemondás és elbocsátás után, mivel a kevesebb, de nagyobb kiadást részesíti előnyben. A Ubisoft a következő pénzügyi évben a következőket tervezi kiadni: XDefiant, Shadows of Assassin’s Creed, Star Wars betyárok, Feltámadás epizódÉs Rainbow Six Mobile.


A Dot Esports-t nézőink támogatják. Amikor a webhelyünkön található linkeken keresztül vásárol, csekély társult jutalékot kaphatunk. Tudj meg többet

Related Posts

Read also x