A Ubisoft lemondja a The Division Heartlandet

A Ubisoft lemondja a The Division Heartlandet

Ubisoft Törölve van Feloszt hátország

A társaság szerdai negyedéves eredményhirdetésén megerősítette, hogy a projekt fejlesztését leállították.

„Beruházásunk növekvő szelektivitásával összhangban úgy döntöttünk, hogy leállítjuk a The Division Heartland fejlesztését, és erőforrásainkat nagyobb lehetőségekre csoportosítjuk át, mint például: XDefiant És A Rainbow Six ostroma– mondta Frédérick Duguet pénztáros.

A Heartland egy ingyenesen játszható, masszívan játszható túlélési akciójáték lesz, amely egy kitalált közép-amerikai vidéki közösségben játszódik.

Duguet “nehéz, de szükséges és fontos döntésnek” nevezte a törlést.

Által kifejlesztett Red Storm EntertainmentA Heartlandet ingyenesen játszható többjátékos lövöldözős játéknak tervezték. számítógép és konzolok.

A PvEvP-re összpontosító, túlélő akciójáték a kitalált vidéki amerikai középnyugati városban, Silver Creekben játszódik, amely a dollárinfluenza terjedését követően romokban hever.

A Ubisoft vezérigazgatója a mai bevételi beszélgetés során Yves Guillemot Azt is elmondta, hogy a Heartland nem illeszkedik a cég azon terveibe, hogy stratégiai fókuszát két területen élesítse: a nyílt világú kalandok és a helyi játékok szolgáltatásként.

Korábban ma, A Ubisoft bemutatta az Assassin’s Creed Shadows-tA tervek szerint 2024. november 15-én jelenik meg.

Főszerepben két játszható karakterszámára lesz elérhető PS5, Xbox Series X/S, amazon Luna, mérkőzésés PC-n az Ubisoft Store-on keresztül Epic Games Store.

Related Posts

Read also x