A Wrexham tulajdonosa, Rob McElhenney dokumentumfilmet készít a vitatott Enhanced Games-ről

A Wrexham tulajdonosa, Rob McElhenney dokumentumfilmet készít a vitatott Enhanced Games-ről

Rob McElhenneyaz AFC társtulajdonosa Wrexhamfeltérképezni fogja az ellentmondásos folyamat előrehaladását Továbbfejlesztett játékok az eseményről készült dokumentumfilmben, amelyben megengedett lesz a dopping.

McElhenney, az „It’s Always Sunny in Philadelphia” sztárja és Ryan Reynolds 2020-ban megvásárolta a walesi labdarúgó-klubot, megörökítve ezzel kapcsolatos erőfeszítéseit.Üdvözöljük Wrexhamben”. A dokumentumfilm harmadik sorozata az májusban kerül adásba a Disney+-on Az Egyesült Királyságban.

Egy jelentés arról Fajta most megerősíti, hogy a színész ezentúl az Advanced Games-t követi majd egy dokumentumfilm-sorozatban, amely egy olyan projektről szól, amely az olimpiával vetekszik.

Az Aron D’Souza és Christian Angermayer által alapított játékok lehetővé teszik a sportolók számára, hogy kábítószert szedjenek a teljesítmény javítása érdekében. James Magnussen volt olimpiai úszó jelentkezett, és megpróbálja megdönteni a 100 méteres gyorsúszás rekordját.

Tíz sportolót írtak ki a casting felhívására, hogy vegyenek részt a játékokon, a McElhenney’s More Better Productions pedig a Ridley Scott Associates-szel (RSA) egyesítve dokumentumfilm-sorozatot készít.

„Megtiszteltetés, hogy a More Better az RSA-val együttműködve segít elmesélni az Enhanced Games mögött meghúzódó rendkívüli történetet” – mondta McElhenney. Fajta. “Attól a pillanattól kezdve, hogy felfedeztük, hogy ez a verseny folyamatban van, tudtuk, hogy megérdemli a gondos dokumentumfilmes objektíven keresztül történő alapos feltárást.”

– mondta D’Souza A függetlenaz Advanced Games idén év elején kitűzött céljairól, amelyek között szerepel az örök életre való törekvésének folytatása.

Aron D’Souza az Advanced Games mögött álló ember

(Továbbfejlesztett játékok)

„Pénzeket gyűjtöttünk a történelem leghíresebb kockázati tőkéseinek egyikétől, azoktól az emberektől, akik szó szerint a jövő építésén dolgoznak” – mondta D’Souza a PayPal-lal. Peter Thiel az első befektetők között.

„Őszinte leszek, nem a Mercedes-Benz lesz az első Enhanced Games szponzora. De a valóság az, hogy most, hogy megvan a szükséges tőke a teljes első rendezvény finanszírozásához, ez nagyon egyszerűvé válik, igaz? Több millió dolláros jutalmat tudok felajánlani azoknak a sportolóknak, akik versenyezni jönnek. Ha egy sportoló megdönti a 100 méteres világcsúcsot, akkor minden bizonnyal hét, esetleg nyolc számjegyű díjat kap.”

Related Posts

Read also x