A Zau április 23-án kiadja a PlayStation Plus játékkatalógusának 1. napját – PlayStation.Blog

A Zau április 23-án kiadja a PlayStation Plus játékkatalógusának 1. napját – PlayStation.Blog

Végül mindannyian küzdeni fogunk a fájdalommal. Sokféle formában és sokféle forrásból származhat. Az első játék a Surgent Studiostól (alapítója Abubakar Salim), Kenzera meséi: ZauEz egy 2.5D-s történetvezérelt, akció-felfedező játék, amelynek lényege, hogy szembenézzünk ezekkel az érzelmekkel, és felfedezzük, hogy a szerelem hogyan ad bátorságot, hogy továbblépjünk egy pusztító veszteség után, és április 23-án jelenik meg a PlayStation Plus játékkatalógusában. , 2024. ! (Elérhető PlayStation Plus Extra és Premium tagságokhoz).

A játékosok átveszik az irányítást Zau, egy fiatal harcos-sámán Amandlából, aki megkeresi Kalungát, a Halál Istenét, hogy tárgyaljon vele, hogy visszahozza apját a halottak földjéről.

A nap és a hold kozmikus erejével átitatott két erőteljes maszkot forgatva egy gyönyörű és kaotikus táncban Zau Kenzerán, a Bantu mesék által ihletett gazdag misztikus birodalmon keresztül utazik, félelmetes ősi szellemekkel küzd, és akadályokat legyőzve 3 hatalmas lényt talál. Megmenekültek a Halál Istenétől.

Zau hatalmas új képességeket és készségeket fog felfedezni és felszabadítani, miközben arra törekszik, hogy méltó Ngangává váljon, és visszaszerezze elveszett apját. Ezek közé tartoznak az erőteljes szellemi támadások, például egy heves Holdsugár-robbanás, amelyet el lehet szabadítani az ellenségek elpusztítására a Hold maszk segítségével…

…és az elnyelő tűz Szupernóva, amellyel a közeli ellenségeket sámánisztikus tűzzel lehet elégetni a Napmaszk segítségével.

Zau kalandja során a játékosok tapasztalatokat szereznek a felfedezésből és a csatákból. Ezt az élményt képességpontokra lehet fordítani, amelyeket két képességfa között osztanak fel, az egyik a Hold, a másik a Napmaszk. Ezek a készségek lehetővé teszik Zau-nak, hogy megerősödjön, és új fantasztikus támadáskombinációkat és készségeket tanuljon meg, és heves harcos-sámánná váljon.

Útja során Zau ősi sámántemplomokat is talál, amelyek hihetetlen képességekkel ruházzák fel, például képes átsiklani a síkságon, hogy nagy távolságokat tegyen meg, vagy lelassítsa az ereszkedést…

…vagy a kozmikus impulzus képesség, amely lehetővé teszi számára, hogy lerombolja az útjában lévő akadályokat és újjáépítse.

A játékosok egy gazdag univerzumot fedezhetnek fel, amely tele van a káosz és a rend kimondhatatlan történetével, és utazás a misztikus életközösségeken keresztül, amelyeket azok az érzelmek és kérdések ihlettek, amelyekkel az emberek a gyászút során találkoznak, és fontos elmélkedési pontokat adnak, amelyeken Ön és Zau Kenzerán keresztül utazik. A biomák mindegyike tele van színnel és mélységgel, mint például a Woodlands és a Deadlands, tele sivár mocsarakkal, amelyek halálos lávamedencéket tartalmaznak.

Az emberiség és a gyógyítás a Tales of Kenzera: Zau középpontjában áll. Ezen az úton Zau más karakterekkel is találkozik, akik saját személyes gyászútján mennek keresztül, és segítenek neki tanulni és fejlődni tapasztalataikból.

A játékosok csodálatos Baobab fákat találnak kalandjaik során. Ezeknek a fáknak nagy jelentősége volt Zau számára, mert az apja elvitte őt ezekhez a fákhoz meditálni. Miközben ezeket felfedezi, tanúja lesz az emlékezés és a gyógyulás azon pillanatainak, amelyeket Zau anélkül élt át, hogy észrevette volna.

Ezeket a magával ragadó látványvilágot a többszörösen díjnyertes zeneszerző, Nainita Desai magával ragadó és magával ragadó eredeti partitúrája kíséri.

Zau találkozik Yumbo-kkal is, egy olyan világ teremtményeivel, amelyek mindig tele vannak örömmel, és felüdülést kínálnak Zau-nak a tábortüzeknél. Gyorsan utazhat a felfedezett tábortüzek között is.

A 2024. április 23-ra tervezett indulási dátummal nagyon közel van Kenzera gyönyörű és veszélyes vidékeinek felfedezéséhez és a sámán táncához.

Várjuk, hogy a PlayStation rajongók felfedezzék a Surgent Studio Bantu ihletésű univerzumát, és Zau-val együtt kalandozhassanak a Tales of Kenzera: Zau-ban, amely még ebben a hónapban megjelenik!

Dave búvár A mai napon bejelentették, hogy az 1. nap PlayStation Plus játékkatalógusa lesz. Tudjon meg többet a Mintrocket fejlesztőtől.

Related Posts

Read also x