Alabama Tap Old Dominion, Shenandoah a June Jam 2024 felállásához

Alabama Tap Old Dominion, Shenandoah a June Jam 2024 felállásához

A country-rock hívei Alabama bevonultak Old DominionShenandoah és még sok más a June Jam XVIII-ben, amely június 1-jén kerül megrendezésre a VFW vásárterületen az alabamai Fort Payne-ben.

Alabama zárja a napot, amelyen Lee Greenwood is fellép, Montgomery Gentry (Eddie Montgomeryvel), Mark Willis, Exile, John Berry, Taylor Hicks, a Malpass fivérek és Castellows. Meglepetés különleges vendég is a színpadra lép – akit sajtóközleményben csak “sikeres énekes-dalszerzőként” jellemeznek -, bár további részletekről nyilvánvalóan nem közöltek.

Júniusi Jam Fesztivál tavaly tért vissza 26 év kihagyás után. Alabama 1982-ben indította el a jótékonysági rendezvényt szülővárosában, Fort Payne-ben, és 1997-ig folyamatosan zajlott. Az évek során a fesztivál több mint 20 millió dollárt gyűjtött a June Jam Alapítvány javára; Ebben az évben az adományok a rászorulókat és a katasztrófa-elhárítási erőfeszítéseket segítik Alabamában és környékén.

Jegyek a June Jam XVIII-re már kaphatók a következő címen: Jegyszedővalamint az Alabama Fan Club és a Fort Payne Múzeum révén.

„Izgatottak vagyunk, és alig várjuk, hogy eljátsszuk a dalainkat az idei Jam-en” – nyilatkozta az alabamai Randy Owen. „Igaz, kölcsönös szeretettel élünk rajongóink iránt, és mindig támogatják a zenekart és a June Jam Alapítványt.”

Irányzat

„Amikor 1982-ben elindítottuk az első June Jamet jótékonysági koncertként, több mint 30 000 rajongó vett részt rajta” – tette hozzá Teddy Gentry. „Ez volt akkoriban az Egyesült Államok legnagyobb country zenei fesztiválja. Most a 18. koncertünkre készülünk. Mindenkit szeretettel várunk az alabamai Fort Payne-ben, szülővárosunkban. Gyere, érezd jól magad és segíts a rászorulóknak!”

Bár a June Jam koncert a fő esemény, sok más ünnepet is terveznek a fesztivál előtt. A Miss June Jam versenyre május 4-én kerül sor; az Alabama June Jam Parade május 29-én kerül megrendezésre; Gentry tehetségkutató műsort vezet május 30-án; és Alabama ad otthont a „Songwriters Showcase”-nek május 31-én Lee Thomas Miller, Brice Long és egy meglepetésvendég részvételével. A teljes körű információ a címen érhető el Az alabamai weboldal.

Related Posts

Read also x