Az egykori BioWare fejlesztők új Eternal Strands játéka egyesíti a Monster Huntert a Shadow of the Colossusszal

Az egykori BioWare fejlesztők új Eternal Strands játéka egyesíti a Monster Huntert a Shadow of the Colossusszal

A Yellow Brick Games, egy indie stúdió a korábbi Ubisoft és Bioware fejlesztők lenyűgöző névsorával végre nyilvánosságra hozta első játékcímét: Örök húrokharmadik személyű fantasy akció-kalandjáték.

A hivatalos előzetes, amelyet az IGN First-en mutattak be, VALORANT Olyan játékelemekkel párosítva, amelyeket a rajongók felismernek szörnyvadász És a szobor árnyéka. Mike Laidlaw vezetésével sárkánykor A Yellow Brick Games március 27-én mutatta be először az akció-kalandjátékot. 23második trailer Bemutat néhány korai környezetet és szörnyet. A hivatalos sajtóközlemények szerint; Örök húrok van négy éve fejlesztés alatt áll mielőtt kiderül és megtervezik jövőre saját kiadásban.

A kíváncsi potenciális rajongók a következő címre látogathatnak el: hivatalos játékoldal További információ a Yellow Brick Games kínálatáról. Úgy tűnik, hogy a játékosok Brynn helyébe kerülnek, aki nem egy testreszabható hős, ahogyan azt néhány régóta Bioware-rajongó remélte, hanem inkább egy görgő, aki megpróbálja visszaszerezni kulturális örökségét. A játék követi utazását az Enklávé elveszett földjein keresztül, tele különféle szörnyekkel és titánokkal, amelyeket le kell győzni. Míg a rajongóknak várniuk kell a további információkra az alapvető játékmenet részleteiről, úgy tűnik, hogy ez a hurok elsősorban a felfedezés és az újracsoportosítás körül forog majd, hogy “konzultáljon a karakterek gazdag kínálatával” egy játékosközpontban.

Örök húrok Egy “forradalmian új játékmeneti interakciórendszert” is tartalmaz majd, ahol a trailerben bemutatott mágikus képességek az ellenségekkel, a környezettel, az időjárási viszonyokkal és még egymással is reagálnak egy robusztus fizikai és reakciórendszeren belül. Figyelembe véve, hogy minden felület megmászható lesz, Örök húrok Úgy tűnik, ez egy újabb vad és fantasztikus fizikai játszótérré változik. építőmechanika The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

A teaser előzetese megerősítve Örök húrok 2025-ben jelenik meg PC-re Steamen, Xbox Series X|S-en és PlayStation 5-ön keresztül. Egyelőre a potenciális rajongók kívánságlistára tehetik a játékot az egyes platformok megfelelő üzletoldalain.


A Dot Esports-t nézőink támogatják. Amikor a webhelyünkön található linkeken keresztül vásárol, csekély társult jutalékot kaphatunk. Tudj meg többet

Related Posts

Read also x