Az Imagine Dragons visszatér az Eyes Closed című dallal

Az Imagine Dragons visszatér az Eyes Closed című dallal

A dal új fejezetet indít a Las Vegas-i zenekar számára

Azok a kedves srácok Las Vegasból, Képzelj sárkányokatvisszatértek egy új dallal, az “Eyes Close”-vel, amely a zenekar következő korszakát indítja el.

Az „Eyes Closed” egy kis rap-rock, egy kis pop, egy kis alternatíva, és még egy kis dubstepet is bedob. wub-wub jó mértékre. A számhoz tartozik egy klip, amelyet Andrew Donoho rendezett, és a frontember Dan Reynolds furcsa helyzetben találja Indiana Jones-stílusú kaland egy ősi álomvilágon keresztül, amelyről (spoiler figyelmeztetés) kiderül, hogy tudatalattija halálközeli történeteket sző egy autóbaleset után.

Reynolds egy nyilatkozatában így nyilatkozott az új számról: „Miután elszakadtam egy kis időt az úttól, és időt töltöttem a családommal és a szeretteimmel való felzárkóztatással, végre éreztem a vágyat, hogy visszatérjek azokra a helyekre, amelyek eredetileg elvittek, még több örömet okozott. .” , de új perspektívával és mentalitással. A világ nagyon másnak tűnik, miután több mint egy évtizedig egy banda volt. De néhány dolog mindig ugyanaz marad. A nosztalgia és a frissesség közötti megfelelő egyensúly megtalálása okozza a legtöbb örömet a stúdióban. Nagyon jól éreztük magunkat az elkészítésében, és reméljük, nektek is tetszeni fog.

Irányzat

Két év telt el az Imagine Dragons utolsó albuma óta, Mercury – 2. felvonásami a 2021-essel kombinálva felvonás 1 dupla album létrehozásához. A zenekar az elmúlt két év nagy részét a két nagylemez támogatásával töltötte.

Tavaly is ledobott egy dokumentumfilmet, Képzeld el, hogy sárkányok élnek Las Vegasban. A film elsősorban koncertfelvételeket tartalmazott a csoport szülővárosában 2022 szeptemberében, ugyanakkor a zenekarral készült interjúkat és archív felvételeket is tartalmazott, amelyek feltérképezték, hogyan léptek fel a Las Vegas Strip bárjaiból a Las Vegas-i óriás futballstadion vezérévé.

Related Posts

Read also x