Beyoncé köszönetet mond Jack White-nak, amiért virágokkal inspirálta „Cowboy Cartert”.

Beyoncé köszönetet mond Jack White-nak, amiért virágokkal inspirálta „Cowboy Cartert”.

Beyoncé és Jack White között továbbra is erős a barátság.

Szabadulása után Cowboy Carter albumot pénteken (március 29.) Bey egy csokor virágot küldött Jack White rockernek. A White Stripes énekes-dalszerzője az Instagramon osztotta meg az édes ajándékot, amely egy megjegyzést tartalmazott: “Jack, remélem, jól vagy. Csak azt akartam, hogy tudd, mennyire inspiráltál ezzel a lemezzel. Küldöm neked szerelmem, Beyoncé.

„Milyen kedves gesztus, amit itt Nashville-ben kaptam ma reggel a tehetséges és kedves @beyoncétól, aki újszülöttjét ünnepli. Cowboy Carter album” – írta White a képaláírásban. „Sok szeretettel és tisztelettel, asszonyom, és köszönöm szépen. Csinálj továbbra is gyönyörű, erőteljes zenét, senki sem énekel úgy, mint te.”

Felfedezni

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Lásd a cikket Itt.

A duó korábban együtt dolgozott Bey 2016-os albumáról, a „Don’t Hurt Yourself” című filmen. Limonádé. White a Raging című dal producere is volt. – Tudod, épp most beszéltem vele, és azt mondta: „Szeretnék veled egy bandában lenni”. Azt mondtam: “Tényleg? Nos, szeretnék valamit csinálni.” White elmondta az NPR-nek annak idején arról, hogyan jött létre az együttműködés. „Mindig is szerettem a hangját – úgy értem, azt hiszem, olyan lelkes hangja van Betty Davis vagy Aretha Franklin korából.”

White így folytatta: „Egyszerűen felvázolta a lírai mintát, és a legmerészebb, gonosz, hihetetlen dallá változott. Nem is tudom, hogy kategorizálnád: soul, rock and roll, bármi. A „Ne bántsd magad” hihetetlenül intenzív; Nagyon le vagyok döbbenve, hogy mit csinált vele.

Related Posts

Read also x