Blackpink Lisa csatlakozik a White Lotus 3. évad szereplőgárdájához

Blackpink Lisa csatlakozik a White Lotus 3. évad szereplőgárdájához

Fekete rózsaszín tagja Lisa csatlakozott a folyamatosan bővülő szereplőgárdához A fehér lótusz 3. évad, számol be Fajta, és Lalisa Manobal néven szerepel majd. Ő csatlakozik Parker Posey-hoz, Jason Isaacshoz, Leslie Bibb-hez, Michelle Monaghan-hez, Aimee Lou Woodhoz és több mint tucat másikhoz, akik a Mike White által irányított tévéműsor következő évadában szerepelnek az HBO-n. Lisa szerepét nem hozták nyilvánosságra, ami a többi szereplőre is vonatkozik.

A harmadik évad cselekményrészletei A fehér lótusz még mindig titokban vannak, de a produkció forgatása még ebben a hónapban megkezdődik a phuketi Koh Samui-ban és a thaiföldi Bangkokban. Az új évad szereplői között szerepel még Dom Hetrakul, Tayme Thapthimthong, Christian Friedel, Julian Kostov, Morgana O’Reilly, Lek Patravadi, Shalini Peiris, Carrie Coon, Scott Glenn, Francesca Corney, Nicholas Duvernay, Arnas Fedaravičius, Natasha Rothwell, Walton Goggins, Patrick Schwarzenegger, Sarah Catherine Hook és Sam Nivola.

Ez a rész belül A fehér lótusz Lisa színészi debütálása lesz. Azonban nem ő az első Blackpink-tag, aki feltűnik egy tévéműsorban. Tavaly, Jenny szerepelt a Weeknd HBO műsorában A bálvány, felvétel is a közös dal a műsorban vele és Lily-Rose Depp társszereplőjével.

Tavaly Blackpink a Coachella főcíme volt Mindkét hétvége val vel Bad Bunny és Frank Ocean. K-pop énekesek is voltak nevezett A Brit Birodalom Rendjének (MBE) tiszteletbeli tagjai a Buckingham-palotában az éghajlatváltozással kapcsolatos figyelemfelkeltő munkájukért. Második albumuk, Rózsaszín születésű2022 szeptemberében jelenik meg.

Related Posts

Read also x