Cardi B szurkol Taylor Swift és Travis Kelce kapcsolatának

Cardi B szurkol Taylor Swift és Travis Kelce kapcsolatának

Cardi B ez mind azért van Taylor Swift és Travis Kelce boldogsága.

A 2024-es Super Bowl előtt, ahol a Kansas City Chiefs a San Francisco 49ers ellen játszik majd, a rapper beszélt A hollywoodi újságíró a készletén NYX professzionális smink reklám a tervek szerint a nagy meccs alatt kerül adásba. A szpot a harmadik Super Bowl reklámja egy 2019-es Pepsi és egy McDonald’s hirdetése után 2023-ban.

Miközben a Super Bowlról beszélgettünk, a téma Swift felé fordult, aki a Tokyo Eras Tour bemutatóiról Las Vegasba tartó utazásának címlapjára került. a játékhoz. A megérkezett a popsztár az Allegiant Stadionban, hogy szurkoljon Kelcének és a Chiefsnek, édesanyjával és barátaival, köztük Ice Spice-szel és Blake Lively-vel.

Felfedezni

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

„Szerintem aranyos” – mondta Cardi Swift Kelce-sel való randevújáról és a közvélemény támogatásáról. – Olyan boldognak tűnik.

Hozzátette: “Úgy érzem, nagyon zárkózott a kapcsolataival kapcsolatban, szóval tényleg úgy érzem, hogy nagyon kedvel engem, mert azt mondja: “Nem érdekel.” Meg fogom csókolni. Meg fogom érinteni. Meg fogom csókolni! Igen, itt vagyok. Igen, repülővel megyek, hogy lássam az emberem.”

Cardi főszerepet játszik az új NYX reklámban, amelyben a rapper a márka “Duck Face” ajaktermékét mutatja be, amely szerinte “nagyobb” és “teltebb” eredményeket fog hozni. A Super Bowl alatt sugárzott reklám rövidített, és a rendező QR-kódja látható nézni a nézőket egy kiterjesztett 60 másodperces változat.

Bár a “Bongos” sztár bevallotta, hogy nem nagy futballrajongó, azt mondta, tetszett neki, hogy a Super Bowl-reklám mögött meghúzódó ötlet a férfiakat piszkálta.

Ráadásul alig várta Ushera félidős műsor.

„Nem mondom ki (késő), mert mindig minden a legjobb időzítéssel történik. Időben megérkezett, és nagyon izgatott vagyok. Erősebben tért vissza, mint valaha, és bumm” – mondta. „A koreográfusom már dolgozott Usherrel, és azt mondta, nagyon szigorú (és) komolyan veszi a rutinját, és ezért gondolom, hogy a műsorai olyan csodálatosak.”

A beszélgetés egy másik részében Cardi B azt mondta: “A jövőben szívesen csinálnék egy Super Bowlt.”

Related Posts

Read also x