Cher, az A Tribe Called Quest és a Dave Matthews Band bekerült a 2024-es Rock & Roll Hall of Fame osztályába

Cher, A törzs által kért küldetés, Dave Matthews BandÉS Mary J. Blige mind be van helyezve a Rock & Roll Hírességek Csarnokába ebben az értelemben a 2024-es évfolyam. A többi felvett művész az Ozzy Osbourne, Kool és a banda, Peter Framptonés Külföldi.

Az idei Musical Influence Awardot Alexis Korner, John Mayall és Big Mama Thornton kapja, míg Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick és Norman Whitfield kapja a Musical Excellence Awardot. (Érdekes módon Buffett idén nem szerepelt a szavazáson, és a néhai énekes-dalszerzőt sem jelölték soha a korábbi szavazásokon.) Valamint Suzanne de Passe, a zenei üzletág egyik első kiemelkedő női vezetője és a Motown szcéna szereplője. , megkapja az Ahmet Ertegun-díjat. A 2024-es Rock & Roll Hall of Fame beiktatási ceremóniáját egy későbbi időpontban külön műsorként sugározzák az ABC-n, másnap pedig a Hulu-n.

Cher, Kool & the Gang, Peter Frampton és Foreigner az első jelölések után érkezik a Rock Hallba. A Quest nevű törzset idén kétszer jelölték 2022 ÉS 2023Mary J. Blige már kapott egy bólintást 2021és a Dave Matthews Band volt a pályán 2020. Ozzy Osbourne technikailag jelen van a Rock & Roll Hírességek Csarnokába igen, de a Black Sabbath tagjaként, nem szólistaként.

Az Oasis, Sinéad O’Connor, Sade, Mariah Carey és Eric B. & Rakim a 2024-es beiktatásra jelölt művészek, akik azonban nem jutottak be az utolsó kategóriába. Tavaly nyáron, O’Connor meghalt miután egy életen át inspirációként szolgált a szókimondó művészek számára, és belső erőt talált.

Kate Bush, Missy Elliott, Sheryl Crow, Rage Against the Machine, Willie Nelson, George Michael and the Spinners voltak bekerült a Rock & Roll Hírességek Csarnokába val vel a 2023-as évfolyam. Ez eggyel kevesebb művész, mint a következő leckében.

Related Posts

Read also x