Dave the Diver április 16-án belép a PlayStation Plus játékkatalógusába – PlayStation.Blog

Dave the Diver április 16-án belép a PlayStation Plus játékkatalógusába – PlayStation.Blog

Helló. Jaeho Hwang vagyok, a Dave the Diver rendezője és játéktervezője. Izgatottan hozom Dave the Diver PlayStation 5-ön április 16-ánkiterjeszti a játék látókörét, és több játékost hív meg a PlayStation Plus játékkatalóguson keresztül.

A Dave the Diver egy egyedülálló hibrid óceáni kaland, amely ötvözi az óceán felfedezését a sushi étterem vezetésével. A játék középpontjában az alapvető játékmenet, a narratíva, a karakterek és a lenyűgöző minijátékok állnak.

Utazásunk egy egyszerű koncepcióval indult: egy búvárjátékkal, ahol a mély Blue Hole egy misztikus kazamataként működik, tele halakkal, amelyek ellenségként és zsákmányolandó tárgyakként is szolgálnak. A prototípus első napjaiban a játék elsősorban halak kifogásáról és pénzért való cseréjéről szólt, de hamar úgy éreztük, hogy többet tehetünk ezekkel a vízi lényekkel.

Ez vezetett egy sushi étterem szerelőjének bevezetéséhez, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy finom finomságokat készítsenek abból, amit a víz alatt elkapnak. Természetesen ez elég volt a jó játékmenethez, és ezt a kiegészítést, a játékmenetünk egyik sarokkövét, dicsérték a belső értékelések. Azonban, hogy egy kicsit fűszerezzük a dolgokat és elkerüljük az egyhangúságot, egyedi karaktereinkre összpontosítottunk, hogy megnyerő és szórakoztató melléktartalmakat hozzunk létre, némi egyéniséget adva az élményhez.

Élelmiszer verseny

Míg az első játék az étlap elkészítésére és a finom ételek felszolgálására összpontosít a nyüzsgő sushi étteremben, a játékosok később egy főzőverseny kulináris izgalmába keverednek. Ez a kiegészítés a játékot túlmutat az ételek felszolgálásán, és elmeríti a játékosokat egy új étkezési élményben, amely kiegészíti a játék általános témáját.

csikóhal verseny

A játék felénél a játékosok egy új mélytengeri minijátékkal találkoznak, amely lehetővé teszi, hogy csikóhalaikat a falu körül száguldozzák. A Blue Hole-on elszórtan elszórtan elhelyezkedő, egyedi statisztikával rendelkező csikóhalak sokfélesége révén az ilyen lények összegyűjtése és versenyeztetése izgalmas elemet ad a játékélménynek.

Fotókat készíteni

A Blue Hole hullámai alatt változatos ökoszisztéma lapul, ahol a játékosok aranyos halfajokkal találkozhatnak, agresszívek és békések egyaránt. A játékosok most élvezhetik a békés vízi lények fotózásának derűs tevékenységét a víz alatti burkolat között. A játékosok jutalmakat szereznek, ha lefényképezik ezeket a lényeket anélkül, hogy meg kellene harcolniuk vagy megörökíteniük kellene őket, és bemutathatják felfedezéseiket Udo fotósnak. Érdemes néhány olyan halról is fotózni, amelyek csak éjszaka jelennek meg!

Duff ritmusjátéka

Ez a leginkább örvendetes fejlemény, amely mindenkit elkap; Mit csinál ez a ritmusjáték egy anime címadó dallal egy búvárjátékban?! Duff, az egyik karakterünk, aki a Stra Stella, a játék kitalált animéjének megrögzött rajongója, zenei utazásra indul, hogy részt vegyen egy álmodozó koncerten, amelyben szeretett karakterek szerepelnek. A lendületes dinamizmus megteremtése érdekében bemutattuk ezt a vibráló hátterű minijátékot, amely távol tartja a monotonitástól, és frissítő hatást kínál az általános játékélményhez.

Különböző játékelemek bemutatását tűztük ki célul, a konyhai leszámolástól a ritmikus álmodozásig mindent keverve, hogy új élményt teremtsünk. És persze mindezt lenyűgöző karakterek alakítása kelti életre. Ezenkívül a PS5 Dave the Diver haptikus visszacsatolást és adaptív triggereket tartalmaz a nagyobb szenzoros elkötelezettség érdekében. Menj a titokzatos mélységekbe, és érezd a finom rezgéseket különböző minijátékokban, amelyek felfedezésre várnak a mélytengerben!

Emlékeztetőül is: készülj a jövő májusra, mert A legendás Godzilla belép Dave világába! Maradjon velünk, hogy megtudja, hogyan teremt új szórakozást ez az óriási kaju. Ne feledje, a Kék Lyukban bármi lehetséges.

Kenzera meséi: Zau A mai napon bejelentették, hogy az 1. nap PlayStation Plus játékkatalógusa lesz. Tudjon meg többet a fejlesztő Surgent Studios első akció-felfedező játékáról.

Related Posts

Read also x