David Archuleta emlékirata a könyvakció után érkezik – Billboard

David Archuleta emlékirata a könyvakció után érkezik – Billboard

Közel 16 évvel azután, hogy országos hírnevet szerzett, miután második lett a 7. évadban Amerikai bálvány, Eredménytábla listavezető pop énekes-dalszerző David Archuleta végül a saját feltételei szerint meséli el történetét.

csütörtök (január 11.), A hollywoodi újságíró jelentették hogy az énekesnő kiadói szerződést írt alá a Day Street Books-szal, a HarperCollins kiadójával. A még cím nélküli memória Arra készül, hogy nyomon kövesse Archuleta jámbor mormon fiatalságát, tinédzserként hírnevet szerzett forgószél-útját, döntését, hogy felfüggeszti karrierjét, hogy befejezze a küldetés Chilébe, és monumentális kilépési út a COVID-19 világjárvány idején.

„A barátok bátorításának köszönhetően úgy döntöttem, hogy fontos megosztani a történetemet” – mondta az „A Little Too Not Over You” énekesnője. THR. „Remélem, segíthet másoknak megérteni azokat a nehézségeket, amelyekkel az LMBTQ+ közösség tagjai szembesülnek a hitközségekben, fényt ad mindenkinek, aki nehéz családi dinamikával vagy hitváltással néz szembe, és arra ösztönöz mindenkit, hogy több teret adjon önmaga szeretetének.

Az ő döntése, hogy eljár szórakozni az LMBTQIA+ közösség tagjaként 2021-ben országos hírlapokra került. „Úgy gondolom, hogy hivő emberként és keresztényként – köztük utolsó napi szentekként – jobban tehetünk, ha többet hallgatunk az LMBTQIA+ és a jegygyűrűs személy közötti küzdelemről. … Nem hiszem, hogy csökkentenünk kellene azt az érzést, hogy egyiket vagy másikat el kell fogadnunk” – írta Archuleta érzelmes nyílt levelében. „Számomra, hogy megtaláljam a békét, a valóság az volt, hogy elfogadtam, hogy mindkettő valódi dolog, amit megtapasztalok, és amelyek azzá tesznek, aki vagyok… Része lehetsz az LMBTQIA+ közösségnek, és továbbra is hiszel Istenben és az Ő evangéliumi tervében.”

Archuleta korábban kiadott egy gyerekkönyvet címmel Az én kis imám 2021-ben. Egy évvel korábban kiadta nyolcadik, egyben legutóbbi stúdióalbumát, Terápiás foglalkozások, amely a 60. helyig jutott a Top Albums listán. Archuleta nyolc szólóstúdióalbumából ötöt elhelyezett a Billboard 200beleértve a 2008-as debütáló saját címet is, amely házigazdája volt a Billboard Hot 100 A 2. számú kislemez, a „Crush”, amely a digitális daleladások 1. helyét érte el. Nemrég a Teen Choice Awards hatszoros nyertese befejezett a második helyen Ara néven a 9. évadban Az álarcos énekes.

Related Posts

Read also x