EDC Las Vegas 2024 menetrend és új oldal elrendezés

EDC Las Vegas 2024 menetrend és új oldal elrendezés

Mindannyiunk anyja tánc fesztivál jellegzetes robajjal tér vissza, mivel az EDC Las Vegas ma (március 1-én) bejelentette 2024-es fesztiváljának felállását.

A világ szinte minden nagy táncnevének szédületes tömbje (néhány kivétel kivételével), az EDC törzstagjai, deadmau5, Diplo, David Guetta, Kaskade, Alison Wonderland, Tiesto, FISHER, Alesso, Armin van Buuren, Dillon Francis, Carl Cox. , Eric Prydz, John Summit, Valentino Khan, Seven Lions, Steve Aoki, Illenium, Paul van Dyk, Martin Garrix, DJ Snake, Zedd és még sokan mások visszatérnek a fesztiválra.

Four Tet, Peggy Gou és a hard techno sztárja, Sara Landry idén debütál az EDC Las Vegasban. Az eseményen részt vesz még a Subtronics, a Mau P, a Hamdi, a Four Tet, a HAAi, a Dabin, a Boyz Noize, a Heidi Lawden és több száz művész, akik a house, a techno, a tech house, az EDM, a hardstyle, a basszus és a többi művészetet felölelik. Vegye elő a nagyítót, és nézze meg a teljes listát alább.

Az EDC Las Vegas 2024-re a Las Vegas Motor Speedway-en kerül sor május 17-19. A fesztivál minden nap napnyugtakor kezdődik és napkeltével ér véget. Már kaphatók a jegyek a 18+ rendezvényre.

Az EDC Las Vegas a Los Angeles-i székhelyű Insomniac Events zászlóshajója, amely az élő tánczenei előadások világában vezető szerepet tölt be, és tavaly ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját. A fesztivál kilenc színpadon látja vendégül a művészeket, amelyek mindegyike jellemzően más stílusú elektronikus zenét mutat be. Néhány ilyen színpad – a bionicJUNGLE, quantumVALLEY, bassPOD, island és neonGARDEN – idén áthelyezésre kerül, hogy nagyobb táncparketteket és jobb tömegáramlást hozzanak létre.

A szervezők rámutatnak, hogy a 2024-es fesztivál témája a „#kineticsCIRCLE”, amely a közlemény szerint „a körök életünkre gyakorolt ​​mélyreható hatását ünnepli: időkörök, bizalmi körök és közösségi körök”.

2024 EDC Las Vegas

Jóvoltából fotó

Related Posts

Read also x