Eddie Howe alig várja, hogy megőrizze Alexander Isak „korlátlan lehetőségeit”

Eddie Howe alig várja, hogy megőrizze Alexander Isak „korlátlan lehetőségeit”

Newcastle főnök Eddie Howe eltökélt szándéka, hogy megőrizze egy jó formában lévő csatár „korlátlan potenciálját”. Alexandre Isak.

A 24 éves svéd válogatott játékos a 19. gólját szerezte a szezonban és a nyolcadik gólját kilencből. Premier League A kedd esti Everton elleni 1-1-es döntetlen mérkőzései néhány órával azután, hogy a címlapok észak-londoni riválisra utaltak. Arsenal és a Tottenham készen áll arra, hogy megküzdjön az aláírásáért ezen a nyáron.

A Szarkák főnöke azonban eltökélt szándéka, hogy megtartsa rekordot jelentő 63 millió fontot, aki 2022 nyarán érkezett Tyneside-ba, miután az AIK Solnánál, a Bundesligában szereplő Borussia Dortmundnál és a spanyol Real Sociedadnál tanult.

Isakról kérdezve Howe azt mondta: „Számomra Alexben korlátlan lehetőségek rejlenek.

„Van valaki, akinek nagyon jó tapasztalatai vannak a karrierje során. Fiatalon utazott, és volt némi tapasztalata a különböző bajnokságokban.

„Nagyon jókor érkezett hozzánk pályafutása során, ahol segíthetünk neki, fejleszthetjük tehetségét, és teret adunk neki, hogy megmutassa, milyen jó.

„Jelenleg folyamatosan nyeri az önbizalmat. Ő egy első osztályú játékos, és nagyon örülünk, hogy velünk van.”

Meg kell próbálnod megtartani a legjobb játékosaidat.

Eddie Howe, a Newcastle menedzsere

A Newcastle kihívásai a költési szabályok betartásával kapcsolatban, amelyek miatt Darren Eales vezérigazgató elismerte a szezon elején, hogy esetleg játékost kell cserélniük a toborzás érdekében, olyan spekulációkhoz vezetett, hogy a klub néhány legnagyobb nevét eladhatják.

Isak jövőjével kapcsolatban azonban Howe azt mondta: „Meg kell próbálnod megtartani a legjobb játékosaidat. Az mindig bizonytalan, hogy a jelenleg érvényben lévő szabályok mellett ezt folyamatosan megteheti-e.

„Nem én irányítom ezt, de az én szemszögemből, hogy olyan csapat lehessünk, amilyenné szeretnénk, meg kell tartanunk a legjobb játékosainkat, és folyamatosan fejlődnünk kell.”

Isak legutóbbi hozzájárulása a fekete-fehér ügyhöz úgy tűnt, újabb három pontot szerzett, mígnem a csereként beállt Paul Dummett a földre nem döntötte Ashley Youngot, így Dominic Calvert-Lewin lehetőséget kapott a büntetőből történő egyenlítésre, amit két perccel a vége előtt meg is tett. a végéről.

Az angol csatár Andrés Gomes és James Garner mellé állt a 61. percben, a vendégek kispadja pedig lényegesen erősebb volt, mint Howe-nak, aki megerősítette, hogy Tino Livramento és Miguel Almiron körülbelül egy hónapig sérült lesz.

Az ellenfél, Sean Dyche örült a cserejátékosai hatásának azon az éjszakán, amikor az Everton nyeretlensége a Premier League-ben 13 meccses rekordra nőtt.

Azt mondta: „Ez egy csapat mentalitás. Az indulásom óta próbáljuk ezt felépíteni a klubban. Emlékeztettem őket erre, és arra, hogy ez mennyire fontos. „Légy az a személy, aki változást hoz” – ezt szoktam mondani nekik, és ez elmúlik.

„Különösen a második félidőben úgy tűnt, hogy mindenki változtat, és ezt az érzést fenn kell tartanunk. Ki kell tartanunk, és meg kell találnunk azt a következetességet, hogy továbbra is szembenézzünk ezekkel a meccsekkel, és megjönnek a győzelmek.”

Related Posts

Read also x