Faye Webster bejelentette az albumot, Lil Yachty-t bevonja az új “Lego Ring” videóra: Nézd meg

Faye Webster bejelentette az albumot, Lil Yachty-t bevonja az új “Lego Ring” videóra: Nézd meg

Faye Webster bejelentette új albumát: Alulöltözött a szimfóniában március 1-jén jelenik meg a címen Titokban kanadai. A vezető kislemez a “Lego gyűrű“, és együttműködés a következővel Lil Yachty. A zenei videóban Webster és Yachty egy videojátékkal játszanak Dúdítsd őket, amelyet az Kyle Ng Tól től Brain Dead Studies. Nézd meg az alábbi videót és játssz Itt.

Egy 2017-ben W Webster azt mondta, hogy ő és Lil Yachty közeli barátok voltak a középiskolában, tizenévesen Atlantában. Eltávolodtak egymástól, mondta, de elég közel maradtak hozzá Webster lefotózza Yachtyt 2016-ban. „A portrékkal kapcsolatos ötleteim most jönnek hozzám. Nem kényszerítem magam arra, hogy egy koncepciót kigondoljak, csak hagyom, hogy hozzám jöjjenek” – mondta egyszer Azt mondta fényképeiről. „Az egyik Boattal (Lil Yachty) készített felvételemen körbejártam, trópusi növényeket vágtam ki az emberek udvaraiból, és vörösre festettem őket.”

Webster új albumán két korábban megjelent dal található,De nem csókolom“ÉS”Élettartam.” Az LP a 2021-es teljes hosszában követi, Tudom, vicces vagyok haha.

A Pitchforkon megjelenő összes terméket szerkesztőink egymástól függetlenül választják ki. Ha azonban kiskereskedelmi linkjeinken keresztül vásárol valamit, társult jutalékot kaphatunk.

Faye Webster: Alulöltözött a szimfóniában

Alulöltözött a szimfóniában:

01 Rád gondolok
02 De ne csókolj
03 Mindig abba akarom hagyni
04 Lego gyűrű (Lil Yachtyval)
05 Jó érzés ma
06 Egy életre
07 Szeret engem, igen!
08 eBay vásárlási előzmények
09 Alulöltözött a szimfóniában
10 Tttttime

Related Posts

Read also x