Gareth Taylor új szerződést írt alá a Manchester Cityvel

Gareth Taylor új szerződést írt alá a Manchester Cityvel

Gareth Taylor -vel szerződéshosszabbítást írt alá Manchester városa Nők 2027-re.

Az 51 éves férfit a A Man City vezetőedzője 2020 májusában, és győzelemre vezette csapatát a női FA-kupában 2020-ban és a Ligakupában 2022-ben.

Taylor oldalán lenyűgözőek voltak ebben a szezonbanés jelenleg a Sorozatban 12 egymást követő győzelem az összes versenyen.

Taylor így nyilatkozott: „Örülök, hogy további három szezonra elkötelezhetem magam a City mellett. Úgy gondolom, hogy amit itt csinálunk és megpróbálunk elérni, az a fenntarthatóság és a hosszú távú siker építése és projektje.

„Mindig is az volt a célunk, hogy a csúcson legyünk, és ezt elértük. Sok embertől kemény munkát igényelt a színfalak mögött. A játékosok nagyon bevállalták azt, amit meg akarunk tenni és elérni.”

Gareth Taylor 2020 óta a Man City női edzője

(Az FA a Getty Images segítségével)

A klub a hétvégén a női szuperliga élére került az Everton elleni győzelemmel, és február 16-án, a válogatott szünet előtt hazai pályán véget vetett a Chelsea veretlenségének.

Taylor csapata három ponttal vezet a WSL tavalyi bajnoka előtt, bár Emma Hayes csapatának most van egy meccse a City ellen a bajnokságban.

Manchester City nők Charlotte O’Neill ügyvezető igazgató hozzátette: „Örülünk, hogy Gareth további három évig folytatja útját a Citynél.

„Gareth olyan ember, aki az első naptól fogva magáévá tette a City Football Group megközelítését, és osztja az ambíciónkat, hogy tovább menjünk a női futballban, és egy tehetséges és ambiciózus játékosokkal teli csapatot építsünk fel.”

Hozzátette: “Biztos vagyok benne, hogy ennek a klubnak a jövője nagyon fényes lesz.”

Nils Nielsen, a futballért felelős igazgató hozzátette: „Örülök, hogy Gareth beleegyezett, hogy a következő években is folytatja kiváló munkáját programunkon belül.

„Egyértelmű stratégiánk van arra vonatkozóan, hogyan akarunk előrelépni, és ebben kulcsfontosságú annak biztosítása, hogy Gareth vezesse a csapatot.

„Most mindannyian arra koncentrálhatunk, hogy stílusosan befejezzük ezt a szezont, és a tervhez ragaszkodva felkészüljünk a következő szezonokra.”

Related Posts

Read also x