Hargitay Mariska Taylor Swiftről nevezte el macskáját – Billboard

Hargitay Mariska Taylor Swiftről nevezte el macskáját – Billboard

A karmának olyan barátja van, mint Hargitay Mariska.

Törvény és rend: SVU befejezte egy édes teljes kör pillanatát, amikor ő tavaly derült ki aki Taylor Swift ihlette Karmának nevezte el új macskáját Éjfél találat. Eközben Swiftnek van egy Scottish Fold macskája, Olivia Benson, akit Hargitay kedveséről neveztek el. Törvény és rend karakter.

„Úgy értem, helyes volt” – mondta nemrég a színésznő ET macskájának a neve Swiftie. “Jó volt. Nem volt más név, amelyre még csak lehetőség lett volna.”

Felfedezni

Felfedezni

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Decemberben, két nappal azután, hogy Karma, a macska debütált a közösségi médiában, Swift nyilvánosan megosztotta reakcióját a cica érkezésével kapcsolatban. “Komolyan mondod?!!!! Még soha semmi nem jött így teljes körbe” – írta Swift Hargitay posztjának komment rovatában. “ANNYIRA SZERETEM!!”

Miután összebarátkoztak, Swift meghívta Hargitayt, hogy szerepeljen a 2015-ös “Bad Blood” klipben Ellen Pompeo mellett, akinek Gray anatómiája Meredith Gray karakter ihlette Swift első macskájának nevét 2011-ben. 2015 júniusában Hargitay az 1989-es világkörüli turné egyik hírességeként Swift vendégeként szállt ki a kifutón. A közelmúltban Hargitay egynél több ‘Eras’ Touron vett részt, és bemutatott támogatását az énekesnek az elsőre a Taylor Swift: A korok körútja film.

A Swift májusban kiadta a “Karma” remixelt változatát Ice Spice közreműködésével, lendületet adva a számnak. 2. sz a Billboard Hot 100.

Related Posts

Read also x