Hayden Hackney és Middlesbrough megbüntetik Cole Palmer elvesztegetett éjszakáját

Hayden Hackney és Middlesbrough megbüntetik Cole Palmer elvesztegetett éjszakáját

Chelsea csatára Cole Palmer elpazarolt egy mesterhármast, amikor Hayden Hackney átadta a Sky Bet Championshipet Middlesbrough felbecsülhetetlen előny az első szakaszban Carabao kupa elődöntő.

Az angol válogatott játékos, akit a Boro kapusa, Tom Glover már cáfolt, három lehetőséget elszalasztott Hackney 37. percben szerzett gólja mindkét oldalán, ami biztosította, hogy Michael Carrick fiai továbbmenjenek. Stamford híd két hét múlva 1-0-s vezetéssel.

Azon az éjszakán, amikor a 2004-es győzteseknek sikerült hosszú időre frusztrálniuk az 1998-as döntőben őket legyőző csapatot, a sokat költekező Premier League-klub az edző ellenére sem tudta megtalálni a legjobb felszerelést. Mauricio Pochettino Thiago Silvát, Levi Colwillt, Enzo Fernandezt, Moises Caicedot, Conor Gallaghert, Raheem Sterlinget és Palmert nevezi meg egy erős kezdőcsapatban.

A Teessiders a maguk részéről szervezett, makacs és fenyegető volt az ellentámadás során, és három nappal azután aratta a jutalmát, hogy szívszorító vereséget szenvedett az élvonalbeli Aston Villától az FA-kupában.

A vendégek kapuja néhány másodperccel a kirúgás után veszélybe került, amikor Colwill elhibázott fejese egyenesen Emmanuel Latte Lath útjába juttatta a labdát, bár a csatár egyenesen Djordje Petrovic kapusra lőtt, miközben Axel Disasi védő kétségbeesetten próbált zárni. elesett és elkapta a nyomában.

A Boro vezére küszködött a kezelés után, de végül sántított, és Josh Coburn váltotta le mindössze öt perccel a meccs után.

Palmer teljes védésre kényszerítette Glovert, amikor a Chelsea válaszolt, de mivel Isaiah Jones és Alex Bangura – akiknek az éjszakája idő előtt percekkel később combizomsérüléssel ért véget – kihasználta a számukra biztosított teret, a Teessiders korán behatolt.

Ha eltekintünk Noni Madueke időnkénti zúgásától, egyik csapat sem tudott jelentős helyzetet kialakítani, amíg Colwill fejelte Palmer labdáját a 29. percben, de Jonny Howson szerencsésen megúszta egy szörnyű keresztpasszal, amivel Palmer gólt szerzett. később csak azért, hogy a 21 éves játékos elhúzza a lövését.

A Chelsea-nek az első félidőből hátralévő nyolc perccel kellett fizetnie, amikor Dan Barlaser Jonest Colwill mögé állította, aki pedig a közeli kapufánál Hackney mellé ívelt, hogy elszúrja Petrovicot.

Palmernek két nagyszerű lehetősége adódott az egyenlítésre a szünetidőben, amikor megtörte a labdát, miután Glover elhárította Enzo Fernandez távoli lövését, majd jobb oldali beívelését követően nem sikerült legyőznie a kapust.

A vendégek a visszatéréskor türelmesek maradtak, de főleg Boro ellen játszottak, aki kényelmesnek tűnt a formájukban, hiszen kis felhajtással megvédte az értékes vezetést.

Madueke egyenesen Glover felé fejelt Fernandez 53. percében, majd veszélyesen hazaemelte a labdát, miután lekúszott a jobb oldalon, Gallagher pedig nyolc perccel később, kíméletlen nyomás közepette lőtt szélesre a kanyarban.

Mykhailo Mudryk és Armando Broja a közelgő egyenlítésre utaló csekély jellel mutatkozott be, és miután Barlaser egy gyors kontratámadást követően magasan és szélesen lőtt, Glovernek két kísérletre volt szüksége, hogy teljesítse Mudryk 73. percét.

Ez azonban jó volt Pochettino kudarcos csapatának, akiknek otthon van dolguk a mindent eldöntő meccsen.

Related Posts

Read also x