Hogyan hódította meg Taylor Swift és Travis Kelce az NFL-t: a számok alapján

Hogyan hódította meg Taylor Swift és Travis Kelce az NFL-t: a számok alapján

A NFL nem írhatták volna le jobban, ha megpróbálják, nem mintha azt sugallnánk, hogy megtették. De több viharos év után, amelyeket sajtóciklusok jellemeztek rasszizmus, rendőri brutalitás, tiltakozik, szexuális támadás, A családon belüli erőszak, ingatag értékelések, kultúrharc tisztességtelen tevékenységés az a kis tény, hogy a ugyanaz a játék ugyanaz ÉS elpusztítja az agyakat Tól től mindazok aki eljátsszaa National Football League egy 2023–2024-es szezont élvezett, amelyben úgy tűnt, hogy a fő történet a puszta közelség volt Taylor Swifta Kansas City Chiefs sztárjával való kapcsolatát illetően Travis Kelce.

Még azelőtt, hogy a pár tavaly ősszel nyilvánosságra került, Swift olyan médiafogyasztó zsúfoltság közepette volt, amilyet azóta sem láttunk. 1989, Kim és KanyeÉS Hírnév. Adja hozzá a Super Bowl uralkodó bajnokainak szupersztár szűk végét egy olyan kulturális pörkölthöz, amely már benne volt Éjfél, “Antihős,” a Korok körútjaA egy hat éves kapcsolat végeés egy nyári amatőr bébiétel a Casa Ciprianiban alt-rockerrel hírhedt, hogy nem tudja mikor kell elhallgatniés megkapod azt a fajta kozmikus gumibotot, amely örömkönnyeket csalhat el a legkeményebb PR-szakértők és marketingszakemberek seregéhez.

Swift jelen volt a Chiefs legtöbb meccsén ebben a szezonban és a rájátszásukon, ami rendszeresen visszatérő ajándék az NFL-nek és televíziós stábjainak, ami megdöbbenést és panaszokat válthatott ki – de hát, minden sajtó jó sajtó (bár a valóságban , mint az NFL jól tudja, ez nem mindig igaz). Mindez a Chiefs győzelmében csúcsosodott ki sorozatban a második Super Bowl-győzelemA kicsordult a sör egy Jumbotronon és a Kelce és Swift csókolóznak a pályán – Tényleg, ezt nem tudod kitalálni.

Szóval, hogy megünnepeljük a TS első évadának végét Ez nem feltétlenül az NFL-re gyakorolt ​​„Taylor Swift-effektus” számszerűsítésére irányuló kísérlet, mert a kemény válaszok őszintén szólva kissé unalmasak. Az igazi „válasz”, mint amilyen, magában a kérdésben rejlik, a híresség (vagy valami hasonló) kimondhatatlan természetében. Szóval folytasd „Elektromos szenzáció” az MGMT-től és nézzünk vissza az őrület elmúlt öt hónapjára, amelyben mi, mint kultúra, mindent, ami a Swift-Kelce-NFL-lel kapcsolatos, úgy felfaltunk. “mókus” törjünk össze egy „szelet kenyeret”.

Az NFL TV-k értékelései Taylor Swiftnek köszönhetően nőnek: Valójában úgy tűnik, hogy ezt elég nehéz mérni. Miután Swift szeptember végén megjelent a játékokon, arról érkeztek jelentések az összértékelés nő, különösen a 12-17 és 18-49 év közötti demográfiai nők körében. Az NBC ezt mondta 27 millió nézőt gyűjtött össze – beleértve a további 2 millió női nézőt –, amikor a Chiefs 2023. október 1-jén a New York Jetsszel játszott Swift részvételével, így ez a második legnépszerűbb vasárnapi NFL adás az előző Super Bowl óta.

Mostanában azonban az adatmámorok (nem pejoratív) a A New York Times mindent megtettek annak megállapítására, hogy Swift az NFL-játékokat, vagy akár csak a Chiefs-játékokat tette-e népszerűbbé. Az eredmények vegyesek voltak, a szerzők végül úgy döntöttek: “Bizonyára néhány Swift-rajongó ráhangolódott, de nem nyilvánvaló, hogy az NFL már amúgy is óriási népszerűségén csorbát tettek volna.”

Travis Kelce mez akció: Miután Swift részt vett az első Chiefs meccsén szeptember 24-én, az NFL hivatalos e-kereskedelmi partnere, a Fanatics felfedte, hogy Kelce mezei 400%-kal nőtt az értékesítés.. Néhány hónappal később Kelce és testvére, a Philadelphia Eagles már visszavonult centere, Jason Kelce, jegyezték meg podcastjukon amely az első és második számú legkelendőbb NFL-mezekké válna az Egyesült Királyságban. Frissebb mezadatok nem állnak rendelkezésre, bár egy PR-cég nagyszámú e-mailt küldött nekem a keresési adatokkal kapcsolatban (erről később), azt állítja, hogy a „Travis Kelce mez” kifejezésre végzett Google-keresések száma 2252%-kal nőtt a tegnap esti Super után. Tálgyőzelem.

Jegyértékesítés: Ismét egy kicsit homályos, bár olyan piacok, mint a StubHub arról számolt be, hogy az értékesítés A Chiefs hazai meccsei 235%-kal nőttek, miután Swift részt vett az első meccsén.

A Chiefs meccsek száma, amelyeken Taylor Swift részt vett: 13 (még egyszer – ezt nem igazán lehet kitalálni). Swift kilenc alapszakasz-mérkőzésen és négy rájátszásmeccsen szerepelt, beleértve a Super Bowlt is.

A Kansas City Chiefs rekordja azon meccseken, amelyeken Taylor Swift részt vett: 10 győzelem, három vereség.

Híres barátok hoztak el játékokat: 15 – Blake Lively, Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Sophie Turner, Sabrina Carpenter, Alana Haim, Ice Spice, RiotUSA, Ashley Avignone, Miles Teller, Keleigh Sperry, Antoni Porowski, Cara Delevingne, Shawn Levy és Lana Del Rey.

Taylor Swift teljes képernyős ideje a Super Bowl LVIII alatt: 55 másodperc (al Egyesült Államok ma).

A becsült átlagos képernyőidő, amelyet Taylor Swift kapott azokon az NFL-mérkőzéseken, amelyeken részt vett: Körülbelül 25 másodperc (al A New York Times).

Nem futballjátékos, aki a második legtöbb képernyőidőt érte el Taylor Swift (44 másodperc) után a Chiefs’ AFC Championship Baltimore Ravens elleni mérkőzésén: Rákos süteményt készítő, felszolgáló és evő emberek (27 másodperc, egy stopperrel ellátott, elkötelezett emberen keresztül, Jason Pauley)

A díjak monológ vicceket mutatnak be arról, hogy az NFL kamerás stábjai mindig Taylor Swiftet vágják a Chiefs meccseken: Kettő, egy rossz (Jo Koy a Golden Globe-on), elég jó (Trevor Noah a Grammy-gálán; Swift is nevetett).

Változások a dalszövegekben: Egy. Miközben Argentínában lépett fel – a jól időzített búcsúhétnek köszönhetően Kelce is jelen volt – Swift „Karmára” változtatta a szöveget, és így énekelte: „Karma a fiú a Chiefsből, egyenesen hazajön hozzám”.

Csúcs Eredménytábla Pozíció a bakelitlemezek listáján Mert Különleges karácsony Philadelphiábanegy jótékonysági album, amely Travis és Jason Kelce Philadelphia-specifikus változatát tartalmazza a The Pogues “Fairytale of New York”-ból: Number Two (a deluxe kiadáshoz) és Number Three (a 2023-as kiadáshoz). Az első helyen kitaláltad, 1989 (Taylor verzió).

Összeg dollárban hozta neked Machine Gun Kelly hogy meggyőzze Kelce-t, hogy a Chiefstől a Cleveland Brownshoz költözzön: 500 000 dollár (őszintén szólva kicsit kevésnek tűnik).

A Times NFL kommentátora, Tony Romo véletlenül jelentették Swiftnek Kelce “feleségének”: Egy.

E-mailek, amelyeket a Taylor Swifttel, Travis Kelcével és/vagy az NFL-lel kapcsolatos „egészen ugrásszerű” keresési adatokkal kapcsolatban kaptam: Szegény postaládám.

Kiegyensúlyozatlan jobboldal összeesküvések Swift, Kelce, az NFL „írói” és a 2024-es választások bevonásával: Hé, semmi baj.

CO2-kibocsátás becsült a Taylor Swift magánrepülőgépe utazás közben a Chiefs meccsei, az Eras Tour dátumai és egyéb kötelezettségek között: 138 tonna CO2-t három hónapig – vélhetően!!!

Irányzat

A RollingStone.com-on Travis Kelce címkével ellátott, 2023. szeptember 24. előtt közzétett bejegyzések: Három.

Travis Kelce címkével ellátott RollingStone.com bejegyzései 2023. szeptember 24. után jelentek meg: 60 (ezt is beleértve).

Related Posts

Read also x