Idina Menzel ünnepli John Travolta „Dazeem” pillanatának 10. évfordulóját

Idina Menzel ünnepli John Travolta „Dazeem” pillanatának 10. évfordulóját

Adele Dazeem ő 10 éves!

Egy évtized telt el a 2014-es Oscar-gála legendás pillanata óta John Travolta lemészárolta Idina Menzel nevét, mielőtt eljátszotta volna Fagyott nyomja meg a „Let It Go” gombot, a színpad és a képernyő sztárjára „Adele Dazeem.” Az ünneplés jegyében Menzel az Instagramon tréfálkozott a keveredésen, és a legboldogabb születésnapot kívánt barátnőjének, Adele-nek.

„Hé, Adele Dazeem! Idina Menzel vagyok” – mondja a héten közzétett klipjében. “Csak boldog születésnapot akartam mondani. Annyi szeretetet és pozitív energiát küldök neked.

Felfedezni

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

Tekintse meg a legújabb videókat, grafikonokat és híreket

„Remélem, a legjobb, legjobb napod van” – tette hozzá Menzel, mielőtt vidáman előadta a „Happy Birthday” című dal szívhez szóló feldolgozását, és aláírta volna.

Miután 2014-ben a pillanat mémmé vált, amely elárasztotta az internetet, Travolta közleményt adott ki a publicistáján keresztül, amelyben mélyen elnézést kért a kiejtése miatt. „Egész nap gyötörtem magam. Aztán arra gondoltam… mit mondana Idina Menzel? Azt mondta: “Felejtsd el, felejtsd el!” Idina hihetetlenül tehetséges, és nagyon boldog vagyok, hogy a Frozen két Oscar-díjat is hazavitt vasárnap este!” – mondta. Azt mondta pillanatnyilag.

2022-ben Menzel ismét kigúnyolta a helyzetet, részt vesz egy TikTok kihívásban. A kihívás, amelyet Ting Tings 2008-as “That’s Not My Name” című slágere ihletett, Menzel végiggörgeti leghíresebb filmszerepeinek videoklipjeit. A klip Idina arcképével és a következő szavakkal kezdődik: “A nevem Idina… de hívnak”, a klip ezután az ő Elphaba szerepének rövid képsoraira fordul. GonoszMaureen bent BérlésShelby Corcoran (“Rachel anyja” in Vidámság), Nancy be ElvarázsoltElsa bent FagyottVivian Camila Cabellóban Hamupipőke reboot és Adam Sandler Dinah-ja Vágatlan drágakövek. Végül egy kép Travoltáról arról a végzetes éjszakáról, csak egy sor kérdőjel töltötte ki a képernyőt

Nézze meg Mendel születésnapi jókívánságait Adele Dazeemnek alább.

https://www.tick tock.com/@idinamenzel/video/7341960740435266862

Related Posts

Read also x