Jake Paul vs Ryan Bourland idő: Mikor kezdődik ma este az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok túrái?

Jake Paul vs Ryan Bourland idő: Mikor kezdődik ma este az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok túrái?

Jake PauloA bokszkaland ma este folytatódik, miközben a YouTube-sztár az alsó lapja ellen küzd Amanda Serranocímvédés Puerto Ricóban.

Paul, aki Andre Augustt ütötte ki az első körben két hónappal ezelőtt visszatért a ringbe egy másik profi bokszoló itt: Bourland, 35 éves.

Paul amerikai társa hat kiütéssel 17-2-re áll, bár 2022 szeptembere óta nem küzdött. Eközben Paul 8-1 (5 KO).

A főharcban a Puerto Ricó-i Serrano megvédi az egységes pehelysúlyú címet a német Meinke ellen. A két déli mancs közötti küzdelem Serrano győzelmét jelzi zsinórban második küzdelmet 12 háromperces körből rendeznek; a WBC után nem volt hajlandó támogatni egy 12 menetes női címharcotSerrano decemberben feladta a szervezet övét.

Itt van minden, amit tudnod kell. A cikkben szereplő egyes linkekért jutalékot kaphatunk, de soha nem engedjük, hogy ez befolyásolja tartalmunkat. Ez a bevétel segít finanszírozni a The Independent újságírását.

Mikor vannak a harcok?

Az eseményre március 2-án, szombaton kerül sor a Coliseo Jose Miguel Agrelotban, San Juanban, Puerto Ricóban. A főkártya március 3-án, vasárnap 12:00 GMT-kor kezdődik (17:00 PT, 19:00 CT, 20:00 ET szombaton), a Serrano vs. Meinke körgyűrűkkel 3:00 GMT (20:00 PT, 22:00 CT, 23:00 ET szombaton) . A Paul vs Bourland várhatóan körülbelül egy órával korábban kezdődik.

Hogyan nézhetem meg?

Az eseményt közvetítik élőben a Dazn-on az Egyesült Királyságban, az USA-ban és szerte a világon. A streaming platformra való előfizetés itt vásárolható meg.

Esélyek

Egységes női pehelysúlyú bajnok Amanda Serrano

(EPA)

Pál – 1/12; Bourland – 07. 01.; Sorsolás – 18/1

Serrano – 01. 20.; Meinke – 01/10; Sorsolás – 18/1

Odds a Betway-n keresztül. Itt találja meg a boxfogadási oldal összes legújabb ajánlatát.

Teljes kártya (a változtatás jogát fenntartjuk)

Amanda Serrano (C) vs. Nina Meinke (IBF, WBO, WBA női pehelysúlyú címek)

Jake Paul x Ryan Bourland (cirkálósúly)

Javon Walton x Joshua Torres (pehelysúly)

Jonathan Gonzalez (C) vs. Rene Santiago (WBO könnyűsúlyú cím)

Krystal Rosado x Gloria Munguilla (szuperlégysúly)

Related Posts

Read also x