Jamie Carragher azzal vádolja a Nottingham Forestet, hogy nincs osztályzata a PGMOL-kitörés miatt

A Liverpool korábbi védője Jamie Carragher vádlott Nottingham-erdő az „osztály” hiánya miatt, miután a klub támadást indított a közösségi médiában az Everton elleni vasárnapi, vitatott Premier League-vereség után.

A kiesés veszélyével küzdő Forest sérelmezte, hogy nem ítéltek három büntetőt – mindezt a korábbi angol védő, Ashley Young ellen –, mivel 2-0-ra kikapott a Goodison Parkban, majd később célba vette a játékvezetői testületet, a Professional Game Match Officials Limitedet.

A klub „rendkívül rossznak” minősítette a döntéseket, és arra utalt, hogy a VAR-tiszt Stuart Attwell Luton-rajongó volt – a Kalaposok is részt vesznek a túlélésért folytatott harcban – az X-en, röviddel a végső dudaszó után.

A posztra válaszolva a Sky Sports elemzője, Carragher a következőket mondta: „Ez megmutatja, hol tartunk most a Premier League-ben és a klubokban.

„Stuart Attwellnek és Anthony Taylornak borzalmas napja volt ma, borzalmas, és joggal kell őket kritizálni ezért, és ennek valódi következményei lehetnek a Nottingham Forest számára.

„Megértem a frusztrációt, de ez, amit most olvastam a közösségi médiában, olyan, mint egy rajongó a kocsmában. Ez kínos a Nottingham Forestből. Megértem a csalódottságot.

„Ez az ostobaság arról, hogy a VAR Luton szurkolói – ebbe nem lehet belekeveredni, egy kis klasszist kell mutatni, ha futballklubról van szó.

„Megértem a frusztrációt – a személyzetnek borzalmas, borzalmas napja volt –, de ebbe nem lehet belekeveredni, ez abszurd.”

Kommentátor kolléga Gary Neville “Az adott futballklub nyilatkozata szörnyű, és csalódást okoz a klub büszke történelmében.

“A kikövetkeztetett csalás, amelyet egy Luton-szurkoló javasolt, aki VAR-tisztviselő, teljesen nevetséges.”

Forest februárban az egykori játékvezető, Mark Clattenburg szolgálatait alkalmazta tanácsadó elemzőként, hogy megvédje védekezését, miután azt hitte, hogy egy sor vitatott döntés rossz oldalán állnak.

Neville úgy véli, hogy Clattenburgnak a klub nyilatkozatát követően el kell hagynia pozícióját, különben kockáztatja, hogy elveszíti „minden hitelességét” a játékon belül.

„Mark Clattenburgnak le kell mondania a Nottingham Forestben betöltött szerepéről” – mondta a Manchester United korábbi védője.

Arra a kérdésre, hogy miért, így folytatta: „Mert ha látja azokat a szavakat, amelyek megkérdőjelezik a feddhetetlenséget, és lényegében csalásnak nevez egy VAR-tisztet, mert egy bizonyos klubot támogat, akkor támogatja az elhangzottakat, és azt hiszem, alapvetően elveszítené a hitelességét. játékvezetőkkel a játékban.

– Véleményem szerint ma este vissza kellene vonulnia, és elhatárolódnia ettől a kijelentésétől.

De Clattenburg később vasárnap beszélt, hogy kritizálja a menedzserek teljesítményét.

A Daily Mailben Clattenburg „viccnek” minősítette a három döntést, és azt mondta, Forestet ebben a szezonban „nyilvánvaló játékvezetésnek” vetették alá.

Hozzátette: „Láthattad a klub nyilatkozatát – mint a PGMOL megkerestük, hogy figyelmeztessünk arra, hogy nem helyénvaló, ha egy Luton-szurkoló, mint Attwell, ilyen kiemelkedő szerepet játsszon egy hatalmas meccsen, amely hatással lehet a kiesési versenyre.

„Természetesen nem kockáztattam volna meg ezt a helyzetet, ha én lettem volna a vezetőbíró, és mindez elkerülhető lett volna, ha a PGMOL egyszerűen okosabb időpontokat köt.

Az a hülyeség, hogy a VAR Luton szurkolói – ebbe nem lehet belekeveredni, egy kis klasszist kell mutatni, ha futballklubról van szó.

A Sky Sports elemzője, Jamie Carragher

„A játékvezetők nem hibáznak szándékosan, de ezt lenyűgöző volt nézni. Attwell miért nem küldte el Taylort a vásznára, csak ő fogja tudni.

Forest X-en írt bejegyzése így szólt: „Három rendkívül rossz döntés – három nem kapott büntetés –, amelyeket egyszerűen nem tudunk elfogadni.

„Figyelmeztettük a PGMOL-t, hogy VAR Luton szurkolója a meccs előtt, de nem változtattak ezen. Türelmünk többször is próbára esett.

“Az NFFC most mérlegeli a lehetőségeit.”

A Forest korábbi csatára, Stan Collymore is bírálta a lépést, ami attól tart, hogy kontraproduktív lehet.

Collymore a következőt írta az X-en: „Haladjon a nagy úton, és továbbra is képviselje magát a klubtitkáron keresztül. Ez az elfogadott protokoll több mint 150 éve.

„GARANTÁLTAM, hogy a közösségi média és a lakástulajdonosok panaszai csak további problémákat okoznak. Elvenni. A magas. Út. Ez az. Nottingham. Erdő. Nem. Egy bár. Csapat.”

Related Posts

Read also x