Jay-Z és D’Angelo pénteken új dalt ad ki

Jay-Z és D’Angelo pénteken új dalt ad ki

Ezen a pénteken, január 12-én Jay Z ÉS D’Angelo Akar kiadvány az új „I Want You Forever” dalt. A filmhez a rendező és zenész, Jeymes Samuel közreműködésével készült Clarence könyve. Samuel igen leírta a dalt “kilenc perc 32 másodperc abszolút bibliai, lelki boldogság” címmel. Tekintse meg a teljes számlistát és a borítót Clarence könyv hangsáv alább.

Samuel írt és rendezett Clarence könyve, amely pénteken kerül a mozikba. Ő és Jay-Z szintén a film producerei közé tartoznak. Már dolgoztak együtt Minél erősebben esnek.

A legutóbbi sajtóközleményben Clarence könyve“S”Halleluja Paradicsom– mondta Sámuel –Clarence könyve Ez egy olyan film, amit évek óta szerettem volna elkészíteni. Amíg dolgoztam Minél erősebben esnek és az összes többi projektem, történetem és zenéim Clarence könyve mindig ott volt az elmémben. Így folytatta: „Soha nem volt kétséges, hogy én fogom megkomponálni a partitúrát, írni és előadni, valamint írni és rendezni a filmet – ez egy rendkívüli utazás volt, ahol az egyik a másikon múlott. De a legcsodálatosabb előadókkal is dolgoztam a Hallelujah Heaven dalunkon. A Lil Wayne-nel, Buju Bantonnal és Shabba Ranks-szel való együttműködés olyan fantasztikus volt, hogy szerettem őket egy pályára állítani.

D’Angelo nem avatkozott közbe széles körben elérhető új dal 2019 óta. És azóta nem adott ki új albumot Fekete Messiás. Olvassa el a 2014. decemberi nagylemezt a „A Pitchfork Reviews rész története 38 értékelésben.”

Related Posts

Read also x