Jelly Roll, Justin Timberlake fellép az iHeartRadio Music Awards-on

Jelly Roll, Justin Timberlake fellép az iHeartRadio Music Awards-on

A legjobb benne a zenét ünneplik az idei iHeartRadio Music Awards-on, Cher pedig külön elismerésben részesül.

Kedden az iHeartRadio bejelentette az első művészcsoportot, köztük a TLC-t. Zselés tekercsÉS Justin Timberlake – az idei díjátadón, és elárulta, hogy Cher az Icon Awards díjátadóban részesül.

A műsor a „Believe” legenda előtt tisztelegni fog egy tisztelgő műsorral, amely „több mint hét évtizede a zenéhez és a popkultúrához való példátlan hozzájárulását ünnepli”. Még nem hozták nyilvánosságra azokat a zenészeket, akik tisztelik őt.

A díjátadón fellép a Green Day rockzenekar, Lainey Wilson countrysztár és a rádiós “Greedy” is. Tate McRae.

Az iHeartRadio januárban jelentette be az idei műsor jelöltjeit. Taylor Swift összesen kilenc jelöléssel vezeti a jelöléseket, köztük az év előadója, az év pop előadója, az év dala a “Kegyetlen nyár” kategóriában és a legjobb dalszöveg a “Cruel Summer” kategóriában.most már vége?” tól től 1989 (Taylor verziója).

Drake, Jelly Roll, Luke Combs, Miley Cyrus, Morgan Wallen, Olivia Rodrigo, Shakira, SZA és Usher is jelöltek az év művésze trófeájára. (Tavaly Harry Styles nyerte a díjat.)

A jelölések számában szorosan lemaradva a Jelly Roll, az SZA és a 21 Savage nyolc-nyolc. Az idei show öt új kategória-kiegészítést tartalmaz, köztük a pop-specifikus díjakat, a K-Pop előadót és az Év dala, valamint a Legjobb új K-Pop előadó kategóriát.

Irányzat

A tavalyi műsorban, amelynek házigazdája Lenny Kravitz volt, Swift vihette haza hattal az este legtöbb díjat. A művészek között volt Latto, Jax, Coldplay, Keith Urban és Pink.

Az iHeartRadio Music Awards április 1-jén este 8 órakor lesz adásban a Fox-on.

Related Posts

Read also x