Jonathan Agnew a nyár végén lemondott a BBC krikett tudósítói posztjáról

Jonathan Agnew a nyár végén lemondott a BBC krikett tudósítói posztjáról

Jonathan Agnew bejelentette, hogy a nyár végén lemond a BBC krikett tudósítói tisztségéről, de továbbra is kommentál Különleges tesztmeccs még négy évig.

A 63 éves veterán műsorvezető rábólintott korábbi életére, mint gyors tekéző, és kijelentette, hogy 33 év után eljött a „friss lábak ideje”.

Agnew csatlakozott a BBC 1991-ben, és rövid időn belül Christopher Martin-Jenkinst követte a tudósítói székben, népszerű on-air partnerségeket alakítva ki olyanokkal, mint Brian JohnsonHenry Blofeld, Geoffrey bojkottálja és Michael Vaughan.

Legalább 2027-ig a vezető kommentátor szerepében marad, figyelmen kívül hagyva egyéb közvetítési kötelezettségeit és rovatvezetői feladatait.

„Nagyon örülök, hogy a következő négy évben továbbra is bemutathatom a Test Match Specialt” – mondta.

„Ez egy egyedülálló program, amelyre rendkívül büszke vagyok, és ez nagyon sok ember számára jelent. Mindazonáltal úgy érzem, itt az ideje, hogy lelépjek a BBC krikett-tudósítói szerepemről.

A gyorsan változó krikett forgatókönyvben ideje friss lábakkal ellátni a napi feladatokat.

„Idén a nyáron, a 34. hivatalban vagyok az utolsó. Egy gyorsan változó krikett forgatókönyvben itt az ideje, hogy friss lábakkal foglalkozzak a napi feladatok elvégzésére, így teljes mértékben a TMS-re koncentrálhatok.”

Philip Bernie, a BBC Sport ideiglenes igazgatója így nyilatkozott: „Örülünk, hogy Jonathan Agnew továbbra is vezeti kiváló TMS csapatunkat.

“Ez az ikonikus program ragyogó kommentárja és bemutatása alapvető fontosságú a tartós sikerhez, és reméljük, hogy Aggers az elkövetkező években továbbra is különlegessé teszi krikett tudósításunkat.”

Related Posts

Read also x