Jonathan Nolan megérti, miért hagyta el az HBO Westworldjét, a reményteljes történetnek lehet valami vége

Jonathan Nolan megérti, miért hagyta el az HBO Westworldjét, a reményteljes történetnek lehet valami vége

A Westworld alkotótársa, Jonathan Nolan kommentálta a sci-fi sorozat törlését, és elmondta, mennyire reménykedik abban, hogy a csapat által tervezett befejezés napvilágot láthat.

valakivel beszélni Hollywood ReporterNolan azt mondta, hogy “100%-ban” reméli, hogy a Westworld végét egy napon kiadják. “Beteljesítők vagyunk. Be akarjuk fejezni az elkezdett történetet” – mondta.

Elszántságának példájaként Nolan elmondta, hogy az Interstellar nyolc éve készül, és folyamatban van az igazgatóváltás. Eredetileg Steven Spielberg rendezte volna az Interstelberget Nolan forgatókönyvéből, de a tervek megváltoztak, és később testvére, Christopher Nolan vette át a rendezést.

Az interjúban Nolant a Warner Bros-ról is kérdezték. Megkérdezték tőle, mennyire felzaklatta a Discoveryt ez a döntés. Mondja le a Westworldot, és dobja le Maxről. Azt mondta, hogy megérti a WBD döntését, hogy a Westworldet ingyenes, hirdetésekkel támogatott szolgáltatásoknak adja el üzleti szempontból, mivel ezeken a platformokon a közönség „sokkal” nagyobb, mint egy olyan előfizetéses szolgáltatásé, mint a Max. Azt mondta, nagyon jól érti ezt, hiszen a CBS-nél dolgozott a Person of Interest-en.

Casey Bloys, az HBO főnöke Nolan és Lisa tájékoztatta Joyt A bejelentés nyilvánosságra hozatala előtt a Westworld megszüntetéséről és a jogok eladásáról szóló külső csatornáknak szóló döntést. Bloys azt mondta: Az Egyesült Államokban és szerte a világon az emberek túlnyomó többsége nem akar streaming szolgáltatásra feliratkozni, és előfizetési díjat fizetniEz az egyik oka annak, hogy a cég eladta a Westworldet Rokunak és Tubinak saját ingyenes, hirdetésekkel támogatott szolgáltatásaikért.

Azt mondta, Nolant nem zavarta, hogy a WBD eltávolította a Westworldet Maxről. Ha Nolan nem készít több Westworldet és nem teszi teljessé a történetet, akkor is büszke lesz a sorozatra, de többet szeretne. Hogy ez egy egyszeri tévészezon, egy film, egy képregény vagy a média valamilyen más formája, az majd kiderül, hogy valóban megtörténik-e.

“A történet befejezésekor rájössz, hogy rászánod az időt, néha addig tart, ameddig szeretnéd, néha nem. Nagyon büszke vagyok arra, amit tettünk. Hihetetlen élmény volt. azt hiszem, hiba lenne visszanézni és csak sajnálni (hogyan végződött). De még mindig ott van a vágy, hogy befejezzem.” – mondta.

Bár a WBD lemondta a Westworld tervezett ötödik évadát, a szereposztást kifizették.

Nolan legújabb projektje a Fallout TV-sorozat, amelyet április 11-én mutatnak be a Prime Video számára. További információért tekintse meg a GameSpot összefoglalóját. Minden, amit a Fallout show-ról tudni kell.

Related Posts

Read also x